Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja swojego pytałam o to czy po inofemie mogło mi sie wszystko przesunąć to milczałno właśnie ja robiłam owulaki i nie wychodził pik i byłam wielce zdziwiona, że już 13 dc, a piku dalej nie ma. okazało się, że słusznie, bo te pęcherzyki wolno rosną. Jakoś nie wpadło mi do głowy, żeby zapytać gina o ten inofem.
Jeśli wczoraj pecherzyk miał 14 mm, to jak rosną 1 mm na dobę, to w piątek powinien mieć 19. I zastanawiam się, czy iść w ten piątek czy lepiej w poniedziałek... Ale chyba pójdę w piątek, bo tak to w sobotę będę mogła zapodac ovi w razie czego![]()
Oby to samopoczucie świadczyło o czymś innym, nie o okresie@LadyCaro , przepisz mnie proszę z dzisiejszego testowania na jutro lub 3.11.
Dzisiejsze samopoczucie, jak na okres spowodowało, że stwierdziłam, że to nie ma sensu.
Wstałam ze spuchniętym brzuchem i bólem, już myślałam, że na papierze będzie krew.
Jeszcze nie wiem, kiedy zatestuję.
Po owu? Gratulacje piękne otwarcie miesiąca ❤Zrobiłam test…..testy mnie już oszukiwały ale chce w to wierzyć![]()
Chciałabym…Nie nastawiać się.Oby to samopoczucie świadczyło o czymś innym, nie o okresietego życzę! Czekamy na dwie kreski!
Ten miesiąc musi być dla nas łaskawszy.
A przed okresem jesteś zazwyczaj bardziej wrażliwa?Chciałabym…Nie nastawiać się.
No ale cóż jeszcze: dziś opowiadałam mamie o filmie „Na zachodzie bez zmian” i się popłakałam, a ja jestem z tych gruboskórnych i niepłaczących.
Tzn. płaczę jedynie, jak są krzywdzone zwierzęta.
Nie.A przed okresem jesteś zazwyczaj bardziej wrażliwa?
Ja chyba odpuszczam te testy owulacyjne w tym miesiącu bo przez to, ze nie są jasne to zastanawiam się tak, czy nie, będziemy się po prostu codziennie starać albo co drugi dzień. Jak się nie uda to kolejny miesiąc z testami, ale to będę je robić 2x dziennie i wklejać do zeszytu żeby porównać, No ale mam nadzieje ze ten zeszyt będzie zbędnyMam dokładnie to samo. Nie umiem ich czytać, już się zastanawiam nad grubym wydatkiem żeby kupić ten clearblue z minką - przynamniej nie trzeba się wpatrywać w te kreski i się zastawiać ciemna, za blada, czy jaka…planuje w tym cyklu zrobić monitoring pierwszy + robić testy owu żeby to porównać. Zrobilam progesteron 3x co drugi dzień bo nie miałam pojęcia kiedy była owulacja i dupa i tak się nie zgadzało nicdlatego znam to uczucie kiedy sikasz na testy codziennie i niczego nie rozumiesz
![]()
![]()