julietta2
Fanka BB :)
GRATULACJE!!!!Dziewczyny mam betę.
2.11- 20
4.11 - 73
Progesteron 37 nmol/l - ktoś potrafi rozszyfrować ? Jestem 14 dpo ( domniemanej owu)
Z podniecenia beta napisałam na wątku z października![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GRATULACJE!!!!Dziewczyny mam betę.
2.11- 20
4.11 - 73
Progesteron 37 nmol/l - ktoś potrafi rozszyfrować ? Jestem 14 dpo ( domniemanej owu)
Z podniecenia beta napisałam na wątku z października![]()
Nie. Moim monitoringiem byly testy lhA miałaś monitoring?
Będziesz jeszcze testować?Nie. Moim monitoringiem byly testy lh
dziękujeGRATULACJE!!!!
A bo ja się na to czaje, ale mnie cena przerażaTaa...wyżebrałam, po czym i tak stwierdziła, że w pakiecie nie mam, muszę dopłacić za to jedno badaniejak ja jestem 35+ to powinno być w cenie, nie?
Nie miałam świadomości ile kosztuje, ale mam zniżkę 15 % więc idę za ciosem, reszta w pakiecie więc przełknę, niech wiem na czym siedzęA bo ja się na to czaje, ale mnie cena przeraża![]()
być może u każdej kobiety jest inaczej, ale u mnie zdecydowanie było to wtedy, kiedy pecherzyk rósł po prostuA ja mam takie pytanie.
Absolutnie to nie jest tak że się nakręcam czy coś, ale ... Ból-klocie naprzemienny jajników jednak głównie lewego, uczucie napięcia brzucha-ciagniecie czy to mogą być objawy tego że rośnie jakiś pęcherzyk?
Czy ten ból jest tylko i wyłącznie podczas samej owulacji? Jak już pęcherzyk ma pękać ?
Zawsze mnie to ciekawiło![]()
być może u każdej kobiety jest inaczej, ale u mnie zdecydowanie było to wtedy, kiedy pecherzyk rósł po prostu