Coś tam się przebija, chyba BobasNie wiem czy to widać na zdjęciuoceńcie swoim okiem czy nie zwariowałam
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś tam się przebija, chyba BobasNie wiem czy to widać na zdjęciuoceńcie swoim okiem czy nie zwariowałam
![]()
Oby! Też mam nadzieję, że to cień fasoleczkiCoś tam się przebija, chyba Bobas![]()
A ile jesteś po ovitrelle?Oby! Też mam nadzieję, że to cień fasoleczki![]()
Ovitrell był 25.10 czyli wczoraj 12 dni.A ile jesteś po ovitrelle?
Ajj dziekujeI jak tam się trzymasz?![]()
Ojej... To do kiedy masz progesteron? Ja dziś wieczorem mam ostatnia dawkę.Ajj dziekujedzis dzwonię do kliniki aby wcześniej zrobić betę bo juz z chęcią odstawilabym progesteron żeby w końcu wybuchnąć.. mam taki brzuch nabity, że bardziej niż pewnie, że to okres . Szykuje się kolejne podejście, a jak u Ciebie samopoczucie
![]()
CudownieOjej... To do kiedy masz progesteron? Ja dziś wieczorem mam ostatnia dawkę.
Pokusiłam się na test i wyszedł jakiś cień cienia i narobiłam sobie nadziei, jutro chyba z rana powtarzam, jak będzie grubsza krecha to lecę na betę![]()
A jakieś objawy się pojawiły u Ciebie ?Cudowniena pewno potwierdzisz badaniem
ja mam jeszcze 3 czopki
![]()
DziękiCudowniena pewno potwierdzisz badaniem
ja mam jeszcze 3 czopki
![]()
Wiesz co właśnie nie.... Czuje takie napięcie w brzuchu, jakby lekkie ciągnięcie, nie umiem tego inaczej opisać...A jakieś objawy się pojawiły u Ciebie ?Ja mam typowy ból podbrzusza jak na @@@