RoseGold
Fanka BB :)
13dpo miałam wynik 6,51Ej dziewczyny ile miałyście betę mniej więcej 12 dpo? Bo się obawiam, ze miałam za niskabo było tylko 90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
13dpo miałam wynik 6,51Ej dziewczyny ile miałyście betę mniej więcej 12 dpo? Bo się obawiam, ze miałam za niskabo było tylko 90
Byłaś już u ginekologa proszę przypomnij mi?13dpo miałam wynik 6,51
I ile miałaś przy ostatnim badaniu?13dpo miałam wynik 6,51
16dpo miałam 46, a 18dpo 188 i już nie badam, po co mam się stresować, ze moja beta jest do d00pyByłaś już u ginekologa proszę przypomnij mi?
Podobno najważniejszy jest przyrost. Tego się trzymajmy!16dpo miałam 46, a 18dpo 188 i już nie badam, po co mam się stresować, ze moja beta jest do d00py
U lekarza byłam już dwa razy, jutro idę 3![]()
tylko to, że w to wierzę trzyma mnie przy zdrowych zmysłachPodobno najważniejszy jest przyrost. Tego się trzymajmy!![]()
napewno się dogadająbardzo dziękuje za takie naświetlenie, jak to wygladalo u Wasja mam kuzynki z różnica 9 lat i one dogadują się świetnie, chociaż tak jak piszesz, różnie to bywało jak ta różnica wieku była znacząca
No nic, zobaczymy, jak to będzie u nas, oby jakoś to było
![]()
Mi lekarka zwolnienie chciała dać na pierwszej wizycie przy becie 6,51Czy są jakieś wytyczne dla lekarzy kiedy mają stwierdzić ciąże i dać zwolnienie do pracy? Czy to zależy od ich widzi misie? Czy zależy od rodzaju wykonywanej pracy? Albo dopiero jak jest serduszko bijące?
chociaż w sumie nie wiem, czy to byłoby zwolnienie ciążowe, czy po prostu zwolnienieMi lekarka zwolnienie chciała dać na pierwszej wizycie przy becie 6,51![]()