Dziękuje, trzymam kciukiTo jestem trochę spokojniejsza, dziękuję i gratuluję serdecznie !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuje, trzymam kciukiTo jestem trochę spokojniejsza, dziękuję i gratuluję serdecznie !
Z tego co piszesz to macie dwa czynniki twój wiek i czynnik męski. Ja bym uzbroiła się w cierpliwość. Czasem zmieniane są kliniki i za którymś razem się udaje. Ja mam takie poczucie, ze to nie klinka tylko trafił się „ ten” zarodek.TSH mam 1,8-2,2. Robiłam pakiet na trombofilię wrodzoną i wtórną, biopsję endometrium. W zeszłym roku mi się wszystko posypało, skończyłam wtedy 41 l. i poroniłam ciążę w 5 tyg. - puste jajo, to była trzecia ciąża, a czwartą w 9 tyg. zarodek zatrzymał się w 7 tyg.
Ja przeniosłam się z Warszawy do Krakowa jeśli chodzi o klinikę. Mamy słabe nasienie zamrożone i zarodki zatrzymują się po trzeciej dobie. Mamy jeden 4.1.1 z 5-tej doby z tej stymulacji
Nie ma chyba czegoś takiego jak za dużo. Ja ostatnio miałam 40 ng, transfer akurat nieudany, ale miałam słaby zarodek.Czy któraś z Pań miała może jeszcze większy progesteron w dniu transferu niż 23 ng/ml ? Przepraszam, że dopytuję o to samo, ale naprawdę boję się i nie chciałabym zaszkodzić. Co prawda nigdy nie slyszalam z żadnego źródła zeby była jakaś górna granica w dniu transferu. Raczej slyszalam o minimalnym poziomie tylko. Ale wiadomo, że nie do wszystkich miejsc trafiłam gdzie moglabym ta wiedzę zdobyć. A prawda jest taka, że z doświadczenia można wyciągnąć najwięcej.
Kochana, trzymam kciuki, żeby to był ten jedyny zarodek. Dla mnie to wygląda po prostu na czynnik komórkowy, tak jak u mnie. Jeśli się nie uda to może dieta przeciwzapalna i mocna suplementacja? Dziewczyny tu proponowały np. zastrzyki z ubichinonu. Do zbadania na pewno krzywa. Kiry w Twoim przypadku bym odpuściła. Ja teraz podchodzę tez do ostatniego transferu przed kolejna stymulacja i na pewno zrobię przerwę i mocno się przygotuję dietetycznie i suplementacyjnie. Jesli będziesz potrzebowala wsparcia to pisz na priv. Ale wierzę, że nasze zarodki dadzą radę <3Cześć, dawno nie pisałam. Jestem po stymulacji, mam już wyniki procedury zapłodnienia i niestety mam tylko 1 zarodek, który poszedł do badania. Chciałam robić transfer w grudniu, jak zdąży przyjść wynik ale się boję, że się znowu niie uda. Zrobiłam biopsję endometrium i nic tam nie ma szczególnego oprócz za dużo nk dim w porównaniu z bright. Kwas przyjmuję w postaci folianu, zrobię jeszcze krzywą cukrową i insulinową i jak nic nie wyjdzie to jestem w kropce. Myślałam żeby zrobić jeszcze KIR ale nie wiem czy w moim przypadku to ma sens, jak bez problemu zaszłam w ciążę 4 razy naturalnie.
Poprzednio miałam zarodek 6.2.2. i może dlatego się nie przyjął. Doczytałam się, że te co wyszły z otoczki są bardzo wrażliwe i może to było przyczyną niepowodzenia? Chociaż wspomnę, że poprzednia klinika proonowała mi nacięcie otoczki w tym przypadku
![]()
Dziewczyny nie przestawajcie marzyć , nie przestawajcie Walczyć bo dla takich widoków wartozdjęcie mojego największego szczęścia , mojego wymarzonego , wymodlonego dzieciątka
z dzisiejszej wizyty
![]()
Super gratulacjeSuper gratulacjepiękny widok
Przykro mi, znam ten ból. Ale trzeba wierzyć, że kiedyś się uda. Życzę dużo siły i powodzenia !Nie ma chyba czegoś takiego jak za dużo. Ja ostatnio miałam 40 ng, transfer akurat nieudany, ale miałam słaby zarodek.
Właśnie rozpoczął się 9Super gratulacje
Piękny widok
W którym tygodniu jesteś ?
Dziękuję KochanaKochana, trzymam kciuki, żeby to był ten jedyny zarodek. Dla mnie to wygląda po prostu na czynnik komórkowy, tak jak u mnie. Jeśli się nie uda to może dieta przeciwzapalna i mocna suplementacja? Dziewczyny tu proponowały np. zastrzyki z ubichinonu. Do zbadania na pewno krzywa. Kiry w Twoim przypadku bym odpuściła. Ja teraz podchodzę tez do ostatniego transferu przed kolejna stymulacja i na pewno zrobię przerwę i mocno się przygotuję dietetycznie i suplementacyjnie. Jesli będziesz potrzebowala wsparcia to pisz na priv. Ale wierzę, że nasze zarodki dadzą radę <3
Jesteś dokładnie 3 tygodnie starsza ciążowo ode mnieWłaśnie rozpoczął się 9dokładnie dziś 9+1