Calineczka92
Fanka BB :)
A jak będziesz brała clo, w sensie jakiej dawcepo prostu lekarz zaproponował clo, bo po nim jest więcej dominujących pęcherzyków, a po aromku 1. I więcej pęcherzyków może zwiększyć szansę na ciążę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak będziesz brała clo, w sensie jakiej dawcepo prostu lekarz zaproponował clo, bo po nim jest więcej dominujących pęcherzyków, a po aromku 1. I więcej pęcherzyków może zwiększyć szansę na ciążę
Spacer, ciasto 3 bit, grzaniec... i niedlugo luluuu. Przepraszam za brak aktywności na pączkach, od jutra jestem gotowa... nowa ja ...nowe szanse..Jak Wam mija kobitki noworoczny dzień?
My też i to po 16U nas 18 stopnina noworoczny spacer z psem poszliśmy w bluzach, szok.
jak chcesz sprawdzić progesteron po owulacji, to w 7dpo najlepiej zrobić badanieCześć dziewczyny! Wszystkiego dobrego w tym 2023r
Czy progesteron powinno się zrobic w 21dc?
Owulacja powinna być 25-26 grudnia… ale owulaki były bladzioszki… dopiero 30.12 owulak pokazał dwie kreski.
I zastanawiam się czy jajeczko pęka czy nie![]()
Ulala brzmi fantastycznie!Spacer, ciasto 3 bit, grzaniec... i niedlugo luluuu. Przepraszam za brak aktywności na pączkach, od jutra jestem gotowa... nowa ja ...nowe szanse..mam nadzieję, ze nie wyleciałam, moja waga jest taka jak startowa
![]()
Tak naprawdę można zrobić progesteron 6,7, 8 dpojak chcesz sprawdzić progesteron po owulacji, to w 7dpo najlepiej zrobić badanie
wystarczy zrobić 7dpo, jak jest okej to nie trzeba robić całego pakietu.Tak naprawdę można zrobić progesteron 6,7, 8 dpo
Tak, źle się wyraziłam, że można zbadać 6dpo czy 7dpo czy 8dpo to i tak będzie okej i powie czy była owuwystarczy zrobić 7dpo, jak jest okej to nie trzeba robić całego pakietu.
Ile to jest ok?wystarczy zrobić 7dpo, jak jest okej to nie trzeba robić całego pakietu.