mylenne
Fanka BB :)
My się dogadaliśmy tak, że jak będzie córka to głos decydujący mam jaz jeśli syn to mążDziewczyny, a tak rozluźniając atmosferę to macie imiona? My mamy dla dziewczynki, a czuję, ż będzie chłopakchiński kalendarz też tak prawi
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My się dogadaliśmy tak, że jak będzie córka to głos decydujący mam jaz jeśli syn to mążDziewczyny, a tak rozluźniając atmosferę to macie imiona? My mamy dla dziewczynki, a czuję, ż będzie chłopakchiński kalendarz też tak prawi
![]()
13 grudnia a 15 powinna byc miesiaczkaTez podejrzewam, że sprzęt tego lekarza przyczynił się do takiej oceny wieku ciąży, jechałabym kilometry do innego
Czy dobrze pamiętam, że pierwszy pozytyw wyszedł Ci 11 czy 13 grudnia?
Ja to tak trochę przymykam oko na tego proga bo nie sądzę by on był u mnie problemem, a na tym etapie i tak nic ciąży na siłę nie uratuje. No ale każe brać to biorę. Ufam mojej ginekolog więc wierzę, że ten dupe ma jakiś ukryty sens o którym nie wiem![]()
Ooo mi pokazał dziewczynkę, bardzo bym chciałataaak, ale to z przymróżeniem okaPodaje się przybliżony czas zapłodnienia i wiek matki. Na necie znajdziesz kilka wersji.
Ja pilnowałam diety cukrzycowej bo się bałam o dziecko i od kiedy ja stosowalam,to waga stanęła w miejscu.A był to 3 trymestr(krzywa robiłam dwa razy-bo byłam na pograniczu) na początku ciąży cukry miałam super..teraz jak sprawdzam sama dla siebie to zazwyczaj mam w okolicy 100..więc poza Endo,czeka mnie jeszcze diabetolog..Mam jednak nadzieję,że może tym razem obędzie się bez insulinyNo i właśnie, dlatego ja wolę tego pilnować przez całą ciążę chociaż chyba i tak nie ma reguły bo podobno cukrzycę ciążowa mogą mieć dziewczyny, które zawsze miały normalnie wzorowy cukier.
Ja już 3-miesieczny pakiet wykupiłam, zobaczymy czy cos dobrego z tego będzie czy tylko wydałam hajs na próżno![]()
Mieszkowice ewentualnie Kostrzyn nad Odra
też to rozkminiam
Mam w sumie więcej ujęć z usg, ale to nadal taki kind of glutek
![]()
taaak, ale to z przymróżeniem okaPodaje się przybliżony czas zapłodnienia i wiek matki. Na necie znajdziesz kilka wersji.
Też podoba mi się bardzo Pola ale mam ogromny sentyment do imienia Weronika. Dla dziewczynki jeszcze LauraDziewczynka Pola, chłopiec yyyyyyyy