agutek_
Fanka BB :)
fryty dzisiaj u mnie weszłyAch te zachciankija to obawiam się, ze naprawdę dużo przytyje w ciąży, bo ciagle mam ochotę na fryty z patelni ze śmietana
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fryty dzisiaj u mnie weszłyAch te zachciankija to obawiam się, ze naprawdę dużo przytyje w ciąży, bo ciagle mam ochotę na fryty z patelni ze śmietana
![]()
Nie rozumiem? Ja nie brałam żadnych leków. Gin kazał mi powtórzyć i wysłał do endo.Dziewczyny bardzo proszę o interpretcję, lekarze dopiero w czwartek. Kurde tsh tak może skakać? Tydzień temu miałam ponad 5?
a mialas zwiększana dawkę tsh? Jeśli tak to za szybko zrobiłaś badania. Przynajmniej mnie tak mówił mój endo, żeby badać najwcześniej za 3 tyg
Z majonezem to rozumiem,ale śmietaną?Fryty z patelni ze śmietaną???? What...?Nigdy czegoś takiego nie jadłam!
To całkiem możliwe jestAle w sumie pomyśl, że na pewno byłoby Ci później niedobrze i dostałbyś dodatkowo zgagi!![]()
Ja jakoś tak,nie wiem..chce ta ciąże spędzić jakby sama ze sobą..serio nikt nie wie i chciałabym żeby tak było jak najdłużej,strasznie mi szaleją hormony,najchętniej powiedziałabym wszystkim po porodzie![]()
Ja wykupiłam taki zapas sosu aioli z biedry jak tylko się pojawił...fryty dzisiaj u mnie weszłyale z sosem aioli..chociaż i śmietanę to mogłabym łyżką nawet jeść
![]()
Mnie dziś dopadła ochota na lody z maca z polewą czekoladowąA potem było mi tak piekielnie niedobrze ale było warto! Przez chwilę czułam takie szczęście
![]()
Tez lubię ojjj takZ majonezem to rozumiem,ale śmietaną?![]()
nie bierzesz nic?! To faktycznie niespotykaneNie rozumiem? Ja nie brałam żadnych leków. Gin kazał mi powtórzyć i wysłał do endo.
moja szefowa też się wysprzęgliła poprzednim razem jak jej dyskretnie o tym powiedziałam i gwarantowała, że nie powie, dopóki ja tego nie zrobię..ale to zrobiłaO właśnie. Ja też tak czuję, że nie chce o niej nikomu mówić. Nawet drażni mnie, jak w pracy ktoś o to pyta. Co kogo to ochodzi, jak sie czuję, kiedy rodzę, czy mam zachcianki, czy na pewno moge pić kawę. Chyba mam złe podejście do tematu... W ogóle moja szefowa od razu się wygadała i w robocie wiedzą wszyscy, część udaje, że nie. Prosiłam ją o dyskrecję. Niestety. To specyficzna osoba.
To ja już się tu nie odzywam bo połowie dziewczyn narobiłam smaka na lodyTeż bym zjadłam mcflurry. Ja nie pojadę, mąż tymbardziej. Ehhh w dostawie by mi dowieźli w formie płynnej już pewnie![]()