Helilo
Fanka BB :)
czyli po prostu po skończonym tygodniuNify 10+ a ciążę liczy się tak jak swoje lata. Czyli jak zdmuchniesz na torcie 30 to mówisz ze masz 30 lat a nie 31 chociaż tak naprawdę masz 30 lat +1 dzień
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czyli po prostu po skończonym tygodniuNify 10+ a ciążę liczy się tak jak swoje lata. Czyli jak zdmuchniesz na torcie 30 to mówisz ze masz 30 lat a nie 31 chociaż tak naprawdę masz 30 lat +1 dzień
To ja będę miała drugiego chlopa bo wczoraj zjadłam fryty i nie wiedziałam co się tu wyprawiajesteśmy po północy, więc równo 10+0
i pewnie będzie tak, że te które miały smaka na lody, urodzą dziewczyny, a te co na frytki to chłopaków. Zapytacie skąd wiem? Już tłumacze - bo ja miałam smaka na loda badum tss
Ogólnie jak poczytałam o Waszych lodach, świderkach, posypkach, Dżizas, to postanowiłam, że jutro jadę do Międzyzdrojów na Bubble waffle. No nie odpuszczę
Wystarczy nawet małe przekroczenie na jednym z punktów a już traktują jak cukrzyce ciążowa niestety. Naczco do 92 jest ok już 93 nie. Po godzinie przy cukrzycy mogłam mieć cukry do 140 - nie pamiętam jak przy samym badaniu by jeszcze przeszło.Seriously??? Ja cię...no nic, w czwartek mam lekarzy to się dowiem wszystkiego.
Pogubiłam się w liczeniu tygodni ciąży. W sensie czaję o co chodzi, ale jedne aplikacje pokazują zaczęty tydzień, a inny skończony. Mam teraz 8+1 i na preglife mam 9 tydzień, a na innych 8.
Nifty od 10 tygodnia czyli raczej 10+ niż 9+?
Tez miałam z tym problem, bo nie jestem w stanie ciagle siedzieć na forumW końcu Was nadrobiłam. Nie macie litości dla cierpiących popołudniami
![]()
Miałam 10.01 byłby to 9+2 ale z powodu mojego wczorajszego plamienia idę dziś o 15 Pani Doktor chce mnie widziećTo jeszcze raz
Która o której dziś wizytuje?
Ponoć imbir bardzo pomaga na mdłości. Picie naparu albo nawet żucie surowego. Mi na szczęście albo póki co mdłości nie dokuczają, wiec niestety nie jest ta teoria poparta osobistym doświadczeniem.Magko dziewczyny co robicie na mdlosci ? Az mnie wrwiepierwszy dzien a juz mam dosyc. Pospalam jeszcze chwile myslalam ze przejdzie a tu dupa.