Jess30
Fanka BB :)
Ja oczywiście polecam coleJa imbiru nie nawidze to się migdałami ratowałam ale mdłości nie były jakieś straszne . Ciekawe czy przy większych tez migdały pomagają, wyczytałam w necie ze tez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja oczywiście polecam coleJa imbiru nie nawidze to się migdałami ratowałam ale mdłości nie były jakieś straszne . Ciekawe czy przy większych tez migdały pomagają, wyczytałam w necie ze tez
ja tez bym chciała tylko serduszko zobaczyć (no chyba ze lekarka nagle znajdzie powód plamien, to z chęcią przyjmę tę wiedzę). Zastanawiam się, czy jednak nie kupić tego detektora. Może akurat uda mi się opanować ten sprzęt i nagle usg będą zbędne.Cały czas się zastanawiam... Kusi mnie by podejrzeć tylko czy serduszko bije, bez żadnych jego pomiarów itp. Bo teraz latać szukać...
Nie mam odwagi zasugerować mojemu czy mnie przyjmie bo tak chcę, nie zaproponował sam mimo zgłoszonych objawów, on bardzo doświadczony i rozsądny![]()
Tak ale czy patrzę na wiek 26 czy 27 lat w tabelach wychodzi dziewczynkaTo dlatego że chinski wiek matki liczy się inaczej niż taki jak mamy faktycznie. Nie pytaj jak bo nie wiem xd tylko czytałam kiedyś o tym, więc zgaduję że tam gdzie wpisujesz daty to wynik "bardziej wiarygodny"![]()
trzymamy kciukiJade juz do tego Kostrzyna ;p oby dzis dowiedziec sie czegoa konkretnego![]()
Jade juz do tego Kostrzyna ;p oby dzis dowiedziec sie czegoa konkretnego![]()
tak.mniej wiecejLista pytań zrobiona?
I mam ochote na hot doga ale takiego z sosem keczupek i surowkami i do tego parowa taki hot dog z dzieciecych lat. Wlasnie mam zamiar wyciagnac mojegoe vege Pana na hot doga a on zje bulke z pieczarkami![]()