hachette
Fanka BB :)
trzymam kciukiBo się stresuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
trzymam kciukiBo się stresuje
Trzymaj trzymaj, bo jak wyniki będą słabe to się Stary załamie, a ja będę mieć jeczace dziecko w domu. Ginekolog dobrze mnie ostrzegał (facet), ze delikatnie, bo to zamach na męskośćtrzymam kciuki![]()
a to jego pierwsze badania nasienia?Trzymaj trzymaj, bo jak wyniki będą słabe to się Stary załamie, a ja będę mieć jeczace dziecko w domu. Ginekolog dobrze mnie ostrzegał (facet), ze delikatnie, bo to zamach na męskość![]()
Pierwszea to jego pierwsze badania nasienia?
generalnie są zalecane w 3-5dc. Ale wiem, że część ginekologów woli w 2-3dc. Jak masz możliwość w sobotę, to ja bym zrobiła w sobotę. W 3dc na pewno jest najlepiej.A w 2 dniu cyklu te badania nie będą oki? Bo jutro będę w okolicy szpitala, i moglabym jutro to z rana zrobic![]()
a nie, dzisiaj jest środa? To 3dc w piątek? To jak masz możliwość, to bym zrobiła w piątek.generalnie są zalecane w 3-5dc. Ale wiem, że część ginekologów woli w 2-3dc. Jak masz możliwość w sobotę, to ja bym zrobiła w sobotę. W 3dc na pewno jest najlepiej.