Carmen2412
Fanka BB :)
Zauważyłam i dopasowałam do instrukcji w apcetak, jak masz 0,7, to jeszcze nie to. Jak powyżej 1,to będzie pozytywnytylko musisz pilnować, żeby kontrolnej Ci z testowa nie pomylił, czasami przekręca zdjęcie o 180 stopni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zauważyłam i dopasowałam do instrukcji w apcetak, jak masz 0,7, to jeszcze nie to. Jak powyżej 1,to będzie pozytywnytylko musisz pilnować, żeby kontrolnej Ci z testowa nie pomylił, czasami przekręca zdjęcie o 180 stopni
Ogólnie ja to do końca nie ufam ocenie tej apl, do niej jak się wrzucić słabszy po tym to dopiero pokaże czy pikDobra premom pokazuje mi 70 high czyli mam rozumieć że brakuje jeszcze ? Bo ogólnie nigdy nie miałam tej apki i próbuje ogarnąć
Będę robić kolejnego wieczorem to zobaczę co mi pokażeOgólnie ja to do końca nie ufam ocenie tej apl, do niej jak się wrzucić słabszy po tym to dopiero pokaże czy pik. A robiłaś może teraz jeszcze jakiegoś owulaka??
To daj znaćBędę robić kolejnego wieczorem to zobaczę co mi pokażedla mnie ta apka jest nowością bo wiele z Was o niej pisało ale ja wcześniej z niej nie korzystałam . Będę w domu koło 20 to zobaczymy
![]()
tak, moczDziewczyny, jak można sprawdzić, czy mój facet złapał ode mnie infekcję? W badaniu nasienia chyba to nie wyjdzie, tylko badanie moczu?
Ja miałam drobne plamki, bez krwawienia. A cykl jak w zegarku, 28 dni.Do dziewczyn, które miały robioną drożność. Czy wy tez krwawiłyscie? Zabieg robiony wczoraj rano a ja dalej krwawię i to tak dość mocno. Czy któraś tak miała? I czy przesunęło wam to owulację? Dziś mam 9 dc normalnie owulka w 14 dniu i nie wiem czego mam się teraz spodziewać.
Badanie moczuDziewczyny, jak można sprawdzić, czy mój facet złapał ode mnie infekcję? W badaniu nasienia chyba to nie wyjdzie, tylko badanie moczu?
ale zazwyczaj jeśli Ty masz infekcje to lekarz powinien profilaktycznie przepisać i coś facetowi. Do tej pory się tak spotykałam, a nie kazali robić badania moczu.Dziewczyny, jak można sprawdzić, czy mój facet złapał ode mnie infekcję? W badaniu nasienia chyba to nie wyjdzie, tylko badanie moczu?