G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karuzela śmiechuZ reszta mówię nikt nie musi wierzyć ja wiem co czuje to wystarczy
Może powinnaś zgłosić się na jakieś badania, skoro Twój organizm działa inaczej niż wszystkie inne przebadane przypadki?Tak zrobię , myśle ze testuje Bo jestem strasznie niecierpliwa i do tej pory w każdym cyklu w którym się starałam udawało mi się zajść w ciążę po prostu z góry jestem przekonana że musiało się udać zawsze 4 dpi po Owulacji mam pierwsze objawy i zawsze takie same dlatego ciężko mi uwierzyć żeby te testy mogły mnie oszukiwać , W każdym razie sprawdzę w terminie miesiączki czyli 11 dpo .
Może u mnie zagnieżdżenie zaczyna się po 4-5 skoro testy wychodzą mi 7 , moja ciąża nie musi wyglądać tak jak większości .
A ty nie jesteś lekarzem żeby móc się wypowiadać jak to wygląda u każdej kobiety bo Widzisz to co jest „zazwyczaj”
A ty jesteś chociażby producentem Kaszek dla dzieci ? nie![]()
no dobra to ty masz zagnieżdżenie 4dpo bo cię plecy bolą to dlaczego hormon ciążowy bhcg zrobiony w 9dpo wskazuje brak ciąży?Może u mnie zagnieżdżenie zaczyna się po 4-5 skoro testy wychodzą mi 7 , moja ciąża nie musi wyglądać tak jak większości .
A ty nie jesteś lekarzem żeby móc się wypowiadać jak to wygląda u każdej kobiety bo Widzisz to co jest „zazwyczaj”
no dobra to ty masz zagnieżdżenie 4dpo bo cię plecy bolą to dlaczego hormon ciążowy bhcg zrobiony w 9dpo wskazuje brak ciąży?
Albo masz wcześniej owulację niż myślisz.Może u mnie zagnieżdżenie zaczyna się po 4-5 skoro testy wychodzą mi 7 , moja ciąża nie musi wyglądać tak jak większości .
Bo już przestały bolećno dobra to ty masz zagnieżdżenie 4dpo bo cię plecy bolą to dlaczego hormon ciążowy bhcg zrobiony w 9dpo wskazuje brak ciąży?