Nasturtium
Fanka BB :)
Piramidki kukurydzianeHmmm , wyglądają na jakieś prażynki ?
Poza tym skyr, oliwki, pomidorki, papryka, sałata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Piramidki kukurydzianeHmmm , wyglądają na jakieś prażynki ?
GratulacjeMamy wyniki bety
Powiem wam tak, jeśli te nasze pinki wykrywają te cienie na poziomie bety 3, bo tak by wynikało, że moja choyokreska sprzed wczoraj była jakąś pierwszą w ogóle mini betą, to naprawdę chooyokreski to są i te co im nie wierzą mają rację :*
Przy drugiej becie zrobię progesteron, dziś z przejęcia zapomniałam![]()
GratulacjeMamy wyniki bety
Powiem wam tak, jeśli te nasze pinki wykrywają te cienie na poziomie bety 3, bo tak by wynikało, że moja choyokreska sprzed wczoraj była jakąś pierwszą w ogóle mini betą, to naprawdę chooyokreski to są i te co im nie wierzą mają rację :*
Gratulacje!Mamy wyniki bety
ekstra, jak mnie cieszą takie właśnie niby proste rzeczy, trzymam za Was mocno kciukiTo ja się Wam pochwale moim mężem. Przyszedł i mówi, że w ten weekend nie ma treningu (zazwyczaj w soboty rano ma) i że musi się jakoś na przyszły umówić. I wtedy sobie pomyślałam, że kurde, zapomniał o klinice, zaraz będę musiała mu jego pragnące treningu serduszko złamać, ale nie musiałam, bo sam z siebie dodał, że może się uda na przyszła niedzielę na trening umówićpamięta i nie marudzi
![]()
Cześć, ja mam pytanie, jak to wygląda? Mają jakieś wytyczne, kogo przyjmują, a kogo nie? Gdzie szukałaś poradni? Czy to jest jakiś konkretny program?Dziewczyny, które mają za sobą ponad rok nieudanych starań i mają możliwość umówienia się do poradni leczenia niepłodności na NFZ- nie zwlekajcie.
Nie trzeba skierowania.
Zostaliśmy poinformowani, że mamy stawić się na czczo, ponieważ będziemy mieć badania krwi (wszystkie możliwe) dodatkowo genetyka plus oczywiście drożności i inne badania pomocne w zdiagnozowaniu niepłodności- mnie też pani z rejestracji oznajmiła, że kilka razy przyjadę na badania w konkretnych dniach cyklu- wiemy dobrze, o jakie badania chodzi.
Mąż oczywiście prócz badań krwi oczywiście badanie nasienia.
ja nie ogarniam jak mnie godzinę nie ma, zdążyłam burgera zjeść w pracy i już dawno w d jestemCiekawe ile stron będę miała do nadrobienia jak zniknę stąd od 16:30 do późnego wieczora![]()
gratulacjeMamy wyniki bety