Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przeziębienie?mi też się tak nie chce, w dodatku się czuje taka chora... Dobrze, że ja home office, więc siedzę zawinięta w koc, a o 17 zamknę lapka i tyle i nie muszę jeszcze dojeżdżać
ja mam hybryde, ogólnie 2 w domu 3 z biura, ale jest dość elastycznie. Np. jak brałam antybio to siedziałam w domu bo nie chciałam nic zlapać.A w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
chyba gorzejPrzeziębienie?![]()
Ja muszę codziennie dojeżdżaćA w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
Nienawidziłam pracy zdalnej bo miałam taki wewnętrzny bunt, że tracę swój prądA w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
Ja dojeżdżam, pracujemy z mężem w tej samej firmie, mamy razem przerwy .A w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?
Ja mam pracę stacjonarną typowo.A w ogóle pracujecie zdalnie czy musicie/chcecie chodzić do pracy? Jak Wam wygodniej?