krasulkaa
Fanka BB :)
Jestem ciekawa jak Twój owulak teraz wygląda.ale bym sobie osikała coś. A tu dopiero 4dpo xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jestem ciekawa jak Twój owulak teraz wygląda.ale bym sobie osikała coś. A tu dopiero 4dpo xD
mogę sprawdzić. To i ciążaka zamoczeJestem ciekawa jak Twój owulak teraz wygląda.Bo ja mam chyba 3dpo i fakt nie są super ciemne ale nadal szybko się wybarwiają i je widać gołym okiem...
Mi się magnesy przyczepiają do drzwi wejściowych do domuPieniądze. Najlepiej jak najwięcej.
I perfumy, i buty xD.
Tak serio to mamy lodówkę magnesami z podróży przykrytą. Powoli trzeba będzie o czymś pomyśleć.
A w ogóle to witam się z Wami na lutowym wątku, w poniedziałek napisze kiedy testujemy, za tydzień z rozpoczęciem nowego cyklu rozpoczynamy stymulację, jeśli lekarze zdecydują się na transfer świeżego zarodka to jeszcze w tym mcu bedziemy mieli transferwszystko będę wiedzieć w poniedziałek
![]()
Ja przez ten cały miesiąc miałam taka chcice ze bzykanie było prawie codziennie, o różnych porach.. jeszcze w ciągu dnia jak starego nie było to sama robiłam to co trzebaej w ogóle dziwy jakieś, jestem po owulce i mi się bzykać chce! zawsze seks po owulce mógł nie istnieć
Te marszobiegi to jakaś zorganizowana akcja czy tak o solo idziesz sobie pochodzić - pobiegać?Hejo!
Wiecie, że mam troche kaca przez te driny?
No trudno, trzeba żyć z tympoodkurzam, zrobię marszobiegi i może mi przejdzie
to ja zaciskam kciuki za Was, niech ten Luty serio będzie magic
ja mam taki plan wziąć sprawy w sowje ręcę, bo Stary wykorzystanyJa przez ten cały miesiąc miałam taka chcice ze bzykanie było prawie codziennie, o różnych porach.. jeszcze w ciągu dnia jak starego nie było to sama robiłam to co trzeba![]()
Osikaj se rękęale bym sobie osikała coś. A tu dopiero 4dpo xD