reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

U mnie cykl rozjechany po biochemie, 9dc a nic a nic śluzu. Może po prostu się wydłuży, ale nawet nie testuje owulakow, bo w takiej sacharze to bez sensu :D temperatura ciagle niska.

Na razie staram się cieszyć wyjazdem, śniegiem i grzanym winem. Chociaż jak patrzę na te boby w kombinezonach to serduszko kuje.

dzielne jesteście wszystkie!

reklama
1 dzień i 56 stron naklepaly 🙈
Wczoraj byłam u ciężarnej koleżanki to się nasłuchałam, że zaszła przed dniami płodnymi. Ogólnie miałam ochotę jej powiedzieć, że ktoś kto mówi osobom starającym się kilka lat o dziecko "u nas Raz był sex i ciąża" to kiedyś dostanie w ryje. No ale, że w ciąży to jej oszczędziłam...

Nadrobiłam i lecę na basen 😎 miłego wieczoru

Siemka! Próbowałam żyć bez forum i wytrzymałam równy tydzień 😏 ponadto korzystając z okazji, że robię dziarę i mam kilka godzin leżenia - nadrobiłam cały lutowy wątek 😎 do styczniowego już nie będę wracać 🫣 bardzo proszę o wpisanie mnie na testowanie 15.02🤞🏻🤞🏻🤞🏻
co za dziarę robisz? :) Ja też próbowałam ale jakoś słabo wyszło🤪

1 dzień i 56 stron naklepaly 🙈
Wczoraj byłam u ciężarnej koleżanki to się nasłuchałam, że zaszła przed dniami płodnymi. Ogólnie miałam ochotę jej powiedzieć, że ktoś kto mówi osobom starającym się kilka lat o dziecko "u nas Raz był sex i ciąża" to kiedyś dostanie w ryje. No ale, że w ciąży to jej oszczędziłam...

Nadrobiłam i lecę na basen 😎 miłego wieczoru
Ile się starali?

Czasem w czasie ciąży niektórym się włącza demencja staraniowa. I niekiedy zapominają, jak to było. Niekiedy można zaobserwować takie przypadki. Potem plotą takie farmazony, bo zapomnieli, czarna dziura w mózgu.

Chodziło mi, że próbowałam żyć bez forum, poleciałam chyba jakims skrótem albo mnie słownik pokonał,wybaczcie;)

Marszobiegi mi nie wyszły, bo za duże zaspy, więc tylko z psiakiem byliśmy na spacerze, ale zrobiłam trening z jutubem 45 min, więc spoko! W trakcie myślę, że nawet się nie mecze, patrze a mi pot płynie między cyckami :D
wiecie co mnie wkurza w dzisiejszym świecie? Że teraz jest boom na budowanie masy mięśniowej i jakby zaponnili ludzie, ze naprawde nie każdy chce budować np duzy tyłek. Widziałam tik tok gdzie dziewczyna pokzywała ćwiczenia ujędrnaijace poślad i taki hejt w komenatzrach :od tego nigdy Ci dupa nie urośnie!!". A kto powiedział, że ma rosnąć?
I ja np lubię takie radosne skakania przed jutubem, żeby się poruszać po prostu.

reklama
Proszę, przedatawiam Wam mojego kompana w marszobiegach, KEBABA (tak, nazwałam tak psa jak miałam 20 lat)
299302128_634818231252665_6262562108462103835_n.jpg

Do góry