E
eag
Gość
Już czwarty także trochę weterankałoooo, ale fajnie, też bym chciała, ale się cykam. Pierwszy raz robiłaś czy już jesteś weteranka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już czwarty także trochę weterankałoooo, ale fajnie, też bym chciała, ale się cykam. Pierwszy raz robiłaś czy już jesteś weteranka?
Oj, wiem, jak to zabrzmiało…Znajomy zaszczepił się tylko dlatego, że uwielbia chodzić do restauracji ;-) A inaczej by nie mógł. A to szczepienie było naprawdę wbrew jego przekonaniom... tylko że jedzenie ważniejsze![]()
a to się robi pod jakimś znieczuleniem czy całkiem na żywca? Jak długo boli?Już czwarty także trochę weterankanie powiem no bo boli… ale tak do wytrzymania. Dla tego efektu warto pocierpieć
![]()
Ale makijaż permanentny, czy tego dmuchanieJuż czwarty także trochę weterankanie powiem no bo boli… ale tak do wytrzymania. Dla tego efektu warto pocierpieć
![]()
Smaruje się żelem przeciwbólowyma, ale moim zdaniem niewiele daje.Im bardziej kościste miejsce tym bardziej boli. Goi się do 2 tygodnia to się robi pod jakimś znieczuleniem czy całkiem na żywca? Jak długo boli?
Miałam permanentny całych warg i pani tylko nakładała mi maść znieczulającą na usta.a to się robi pod jakimś znieczuleniem czy całkiem na żywca? Jak długo boli?
nie rozwiewacie moich obaw przed bolesnością zabieguSmaruje się żelem przeciwbólowyma, ale moim zdaniem niewiele daje.Im bardziej kościste miejsce tym bardziej boli. Goi się do 2 tygodni![]()
jak już po owu, to możecie pompować co tam lubiciedobrze, domowe pompowanko poślada z hantlami zrobione (chciałam napisać pompowanie dupki, ale brzmi dosć dwuznacznie), idę na wanning, teraz proszę ze mną pisać
![]()