reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego tutaj ale juz wracam do ogarniania się z forum✨
Właśnie wróciłam z krótkiego urlopu, który zapowiadałam już w grudniu i powiem Wam ze odpoczęłam chociaż nie obyło się bez beznadziejnych sytuacji jak poznanie nowych ludzi, którzy zapytali czy mamy dzieci a następnie skomentowali ze to już późno i żeby się brać (w odpowiedzi ze to nie takie łatwe usyszlaam od gościa; jak nie?jak chcesz to pomogę) masakra. + byslimy na basenie my i jeszcze jedna para i po chwili mąż robił żonie sesje ciążową przy jacuzzi.
Ręce mi opadły… przecież to mogły być każde inne fotki, ale nie akurat sesja ciazowa🙃. Z minusów jeszcze dziś 9dpo i biało jak śnieg i jutro się raczej nic nie zmieni. Oszaleć można, dobrze ze juz etap przepłakiwania mam juz za sobą i teraz tylko wkurzenie🤡
Skoro to juz tyle cykli nie pyka to chyba jednak będę zdana na ten Dostinex od Endo na prolaktyne, spróbuje🤷‍♀️

Ja też dziś sobie zrobiłam podwójny orgazm… mąż w pracy a ja pojechałam zrobić nowe usta 🤣🤣 ten orgazm nawet jest potrójny jak patrzę na moje usta 🤣 finalnie mam nadzieje, że mąż będzie miał podwójny orgazm z tymi warami🤣🤣🤣 PS. U mnie dalej sypie śnieg 🙄
Co to znaczy zrobić usta? 🤩 Powiększyć czy tylko permanentny?

Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego tutaj ale juz wracam do ogarniania się z forum✨
Właśnie wróciłam z krótkiego urlopu, który zapowiadałam już w grudniu i powiem Wam ze odpoczęłam chociaż nie obyło się bez beznadziejnych sytuacji jak poznanie nowych ludzi, którzy zapytali czy mamy dzieci a następnie skomentowali ze to już późno i żeby się brać (w odpowiedzi ze to nie takie łatwe usyszlaam od gościa; jak nie?jak chcesz to pomogę) masakra. + byslimy na basenie my i jeszcze jedna para i po chwili mąż robił żonie sesje ciążową przy jacuzzi.
Ręce mi opadły… przecież to mogły być każde inne fotki, ale nie akurat sesja ciazowa🙃. Z minusów jeszcze dziś 9dpo i biało jak śnieg i jutro się raczej nic nie zmieni. Oszaleć można, dobrze ze juz etap przepłakiwania mam juz za sobą i teraz tylko wkurzenie🤡
Skoro to juz tyle cykli nie pyka to chyba jednak będę zdana na ten Dostinex od Endo na prolaktyne, spróbuje🤷‍♀️
Co za burak. Niech pomoże lepiej światu i zamknie morde.

reklama
Do góry