Owulacja
Fanka BB :)
A robiłaś dzisiaj brołni, tudzież byłaś na dwójce?na razie doszukuje się dwójek, mąż właśnie wyjątkowo zrobił dwie porcje babeczek![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A robiłaś dzisiaj brołni, tudzież byłaś na dwójce?na razie doszukuje się dwójek, mąż właśnie wyjątkowo zrobił dwie porcje babeczek![]()
I jeszcze jak zrobi dwa testy o 22:22….Poczekaj, leci DRUGI miesiąc![]()
robiłam/byłamA robiłaś dzisiaj brołni, tudzież byłaś na dwójce?![]()
to jest myśl, w tym cyklu nie będę testować rano tylko wieczorem, o 22:22 i to od razu po dwa testyI jeszcze jak zrobi dwa testy o 22:22….![]()
Też postanowiłam dziś zrobić, ale okazało się, że mąki nie kupiłam. Moje babeczki są zatem z 4 rodzajów resztek różnej mąki...na razie doszukuje się dwójek, mąż właśnie wyjątkowo zrobił dwie porcje babeczek![]()
smaczne?Też postanowiłam dziś zrobić, ale okazało się, że mąki nie kupiłam. Moje babeczki są zatem z 4 rodzajów resztek różnej mąki...![]()
Czyli jedziesz z testem girlWpadłam w głupawy nastrój i policzyłam, że w walentynki powinnam mieć 10 dni po urojonej owu![]()
no to jak w środę by znalazła jakieś ciałko żółte, to będzie testowankoWpadłam w głupawy nastrój i policzyłam, że w walentynki powinnam mieć 10 dni po urojonej owu![]()
W sumie o 22:22 mogę siknać, zwykle wtedy mam pełen pęcherzCzyli jedziesz z testem girl![]()