Brownie1992
Moderator
Zawsze wszystko na mnie
Brać się do roboty z tymi kreskami laski !
Jestem zła, mam migrenę, chłop mnie qkurwia na maksa ostatnio, mamy jakiś kryzys małżeński więc proszę mnie nie prowokować!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze wszystko na mnie
ale jak 1 lutego owu to jestes dopiero 5 dpo, więc chyba nie nastawiałaś się na dwie kreski tak szybko?ja nawet nie wiem kiedy mam sikać
1 lutego powinna być owulacja a testy białe![]()
dajcie @Brownie1992 jakiś pozytywny test, bo nam tu zrobi rozpierduchę!Zawsze wszystko na mnie
Brać się do roboty z tymi kreskami laski !
Jestem zła, mam migrenę, chłop mnie qkurwia na maksa ostatnio, mamy jakiś kryzys małżeński więc proszę mnie nie prowokować!
mówisz o wulakach rozumiem? Ale przez cały czas białe, czy była jakaś mocniejsza ta druga kreska?ja nawet nie wiem kiedy mam sikać
1 lutego powinna być owulacja a testy białe![]()
spokojnie, wyszo by już coś w cytologii. Nawet gdyby podejrzewali skierowaliby Cie na cytologię płynną.Koleżanka mi wysłała wczoraj linka do jakiegoś artykułu o raku szyjki macicy, gdzie było napisane, że "Rozwija się długo i najczęściej bezboleśnie, ale pierwszymi sygnałami choroby mogą być na przykład często nawracające upławy z pochwy, plamienia międzymiesiączkowe lub krwawienia po współżyciu. Każdy z tych symptomów powinien być wystarczającym argumentem, by nie zwlekać ani dnia dłużej i zapisać się na wizytę u ginekologa i badanie cytologiczne." I oczywiście jestem wydygana, ale staram się pocieszać, że przecież robię cytologię co rok i nie wychodzi źle![]()
o owulakach mi chodzimówisz o wulakach rozumiem? Ale przez cały czas białe, czy była jakaś mocniejsza ta druga kreska?
i to jest najciemniejsza jaką miałaś? A od kiedy sikasz?o owulakach mi chodzi![]()
Sory laski
Wczoraj o 22:30 była tylko taka … ale to jeszcze nie pik..
od 1 lutego sikam. Dopiero wczoraj pojawiła się druga kreska. Tak to była tylko jedna od 1 lutegoi to jest najciemniejsza jaką miałaś? A od kiedy sikasz?
Ja też tak mam! Jeszcze sama dzisiaj w biurze siedzę i zawsze napierdzielałam robotę, bo nikt mi nie przeszkadzał, a dzisiaj jakiś kryzys mam. Chyba wywalę na drzwi kartkę, że jestem w terenie i pojadę do domuUfff nadrobiłam forum… tyle stron natrzaskałyście ze pół godziny jeździłam na rowerku żeby to przeczytać… ogólnie witam się w poniedziałek… czy tylko mi się tak wszystkiego nie chce ? Pozdrawiam Was![]()