KaMaLi
Fanka BB :)
Bez śmiechu, ale ja ostatnio miałam maraton filmów Bollywood.Ej ale to jest dobre tak poryczeć. Ja tylko na filmach więc też muszę sobie jakiś puścić na płaczka
Dawno się tak nie spłakałam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bez śmiechu, ale ja ostatnio miałam maraton filmów Bollywood.Ej ale to jest dobre tak poryczeć. Ja tylko na filmach więc też muszę sobie jakiś puścić na płaczka
My heart will go trzONnie masz wyjścia, na trzona!![]()
Pamiętam jak raz miałam taką potrzebę, ale żeby wzmocnić efekt kupiłam sobie flaszkę 200 ml i sok z czarnej porzeczki.ja w ogóle mam czasem potrzebe się rozryczćwiec chyba stad
To te kolorowe filmy o tańczeniu są smutne?Bez śmiechu, ale ja ostatnio miałam maraton filmów Bollywood.
Dawno się tak nie spłakałam![]()
Zazwyczaj takTo te kolorowe filmy o tańczeniu są smutne?
No właśnie i na dodatek nie ma okresu co miesiąc.a weź, jaka niesprawiedliwość tego świata!
CZY JA TAM WIDZE KRESKĘ?!Hej dziewczyny nie dostałam tej pracy i wczoraj mąż mi powiedział że widocznie tak miało być , nienawidzę tego tekstu i się obraziłam ale chyba miał rację ....( Czułość 25)Zobacz załącznik 1493141
Mam nadzieję że tak bo pojawiła się w ciągu 2 minutCZY JA TAM WIDZE KRESKĘ?!![]()