reklama
Bolilol
Fanka BB :)
wspaniale!Mam nadzieję że tak bo pojawiła się w ciągu 2 minut

Mrufka@@1
No oczywiście , już się szykuje żeby przed pracą zdążyć . Jestem tak obsrana , normalnie ręce mi się trzęsą !wspaniale!Czy lecisz na betę?
Bolilol
nic dziwnego! to jeżeli będziesz prowadzić auto, to jedz ostrożnieNo oczywiście , już się szykuje żeby przed pracą zdążyć . Jestem tak obsrana , normalnie ręce mi się trzęsą !

Mrufka@@1
Ja nie prowadząca także spoko , o matkonic dziwnego! to jeżeli będziesz prowadzić auto, to jedz ostrożniebardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za super betę i proga!
![]()

Bolilol
oddychaj oddychaj! I przeproś męża za to, że się obazilas za jego słowaJa nie prowadząca także spoko , o matko![]()

Kaala
@Mrufka@@1 trzymam mocno mocno kciuki ! 

i czekam z niecierpliwością na wyniki Twojej bety 
Aktualnie jestem w pracy i będę zerkać co jakiś czas na forum czy wrzuciłaś wyniki

Aktualnie jestem w pracy i będę zerkać co jakiś czas na forum czy wrzuciłaś wyniki

Mrufka@@1
Wgl było tak że nie przyszły mi jeszcze te testy z chin i kupiłam w naturze jakiś ostatni o czułość 25. Nie wierzyłam że może coś pokazać bo ta czułosc słaba . Siknęłam i poszłam napić się kawy parę łyków , weszłam do łazienki i zmusilsm się żeby spojrzeć i prawie zemdlałam ! Ta kreska jest różowa , nie jest choooyo cieniem no nie wierzę ,mam ochotę teraz w autobusie wyjąć ten test żeby jeszcze popatrzeć 

ewm
Czekamy na super wieściWgl było tak że nie przyszły mi jeszcze te testy z chin i kupiłam w naturze jakiś ostatni o czułość 25. Nie wierzyłam że może coś pokazać bo ta czułosc słaba . Siknęłam i poszłam napić się kawy parę łyków , weszłam do łazienki i zmusilsm się żeby spojrzeć i prawie zemdlałam ! Ta kreska jest różowa , nie jest choooyo cieniem no nie wierzę ,mam ochotę teraz w autobusie wyjąć ten test żeby jeszcze popatrzeć![]()

reklama
Podziel się: