Bolilol
Fanka BB :)
pokaż kreskę!Mam tak samo 32 d.c i jak w 25 d.c była biel a dziś dwie kreski chociaż ta druga bledsza i nie wiem czy jest sens jechać dziś na betę czy poczekać do jutra i zrobić też proga. Co myślicie ? @powinna być 5 dni temu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pokaż kreskę!Mam tak samo 32 d.c i jak w 25 d.c była biel a dziś dwie kreski chociaż ta druga bledsza i nie wiem czy jest sens jechać dziś na betę czy poczekać do jutra i zrobić też proga. Co myślicie ? @powinna być 5 dni temu
a aaaaaaa! To jak sikniesz "rano" to która będzie u nas?Ja jestem od Was starsza o 7 godzin Kochane![]()
Ja jestem od Was starsza o 7 godzin Kochane![]()
Beta !Mam tak samo 32 d.c i jak w 25 d.c była biel a dziś dwie kreski chociaż ta druga bledsza i nie wiem czy jest sens jechać dziś na betę czy poczekać do jutra i zrobić też proga. Co myślicie ? @powinna być 5 dni temu
Tak! Wszędzie kreski! Wszędzie widzę kreski!... tylko nie u siebieCO ZA EMOCJE!!!
myślimy wszystkie jednogłośnie beta jak nicMam tak samo 32 d.c i jak w 25 d.c była biel a dziś dwie kreski chociaż ta druga bledsza i nie wiem czy jest sens jechać dziś na betę czy poczekać do jutra i zrobić też proga. Co myślicie ? @powinna być 5 dni temu
Wybaczcie ale nie zdążyłam rano zrobić zdjęcia w przypływie emocji.pokaż kreskę!
zależy o której wstanęa aaaaaaa! To jak sikniesz "rano" to która będzie u nas?