Kejcik
Fanka BB :)
o wow, to gdzie mieszkasz?zależy o której wstanęPowiedzmy, że 1.00 w nocy
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o wow, to gdzie mieszkasz?zależy o której wstanęPowiedzmy, że 1.00 w nocy
![]()
My 13.02 mamy 15 rocznicę poznania sięTo może u mnie będzi magiczna liczba 1313.02 mam 13 rocznicę ślubu i może owu w tym czasie będzie
![]()
Nie wszystkie naraz
Jakby były wszystkie na raz to na listopadowych mamuśkach nayyeebałybyśmy przez te 9 miesięcy kilka milionów stronNie wszystkie naraz![]()
Eeeej, nie baw się we mnie, że jak zaczyna być dobrze to już myślisz co będzie źle..ja to się tak podniecam, że nie mam plamień bo jest szansa, ze to było powodem niepowodzeń... ale jak sie okaże ze dalej nic z tego to będzie mi źle
Ale siedziałybyśmy na l4 ciążowym przynajmniej ja nie zamierzam pracować ani minuty wiec miałabym czas pisać i nadrabiaćJakby były wszystkie na raz to na listopadowych mamuśkach nayyeebałybyśmy przez te 9 miesięcy kilka milionów stron![]()
mam taki sam planAle siedziałybyśmy na l4 ciążowym przynajmniej ja nie zamierzam pracować ani minuty wiec miałabym czas pisać i nadrabiać![]()
Tak właśnie dzisiaj sobie pomyślałam jak zajebiście by było gdybyśmy wszystkie razem wylądowały ma mamusiach na jeden miesiąc …Ogólnie na początku aktywności tu myślałam, że jakbym zaszła to forum sobie odpuszczam, ale teraz już zmieniłam zdanie.Ale siedziałybyśmy na l4 ciążowym przynajmniej ja nie zamierzam pracować ani minuty wiec miałabym czas pisać i nadrabiać![]()