Bolilol
Fanka BB :)
a ja dopiero teraz jak to napisałaśw ogóle dopiero niedawno zauważyłam że w aplikacji flo jest od razu przewidywana data porodu jeśli w obecnym cyklu się uda![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja dopiero teraz jak to napisałaśw ogóle dopiero niedawno zauważyłam że w aplikacji flo jest od razu przewidywana data porodu jeśli w obecnym cyklu się uda![]()
no właśnie ja mam takie 2 dni przed okresem ale też dziwne że nigdy wcześniej nie miałamDziewczyny, nie dajcie soie wmówić, że plamienia są normalne!!! Oczywiście jakieś plamienia np 2 dni przed okresem to okej, bo to po prostu okres się rozkręca, ale każde plamienia międzymiesiaczkowe nie związane z okresem nie są normalnie i nie jest 'taka Wasza uroda"!!!
tyle do odkrycia jeszcze w tej aplikacjia ja dopiero teraz jak to napisałaśmi wyznacza 4 listopada, ciekawe czy mi zmieni jak mi zmieni datę owu
Mi wyznacza na 8a ja dopiero teraz jak to napisałaśmi wyznacza 4 listopada, ciekawe czy mi zmieni jak mi zmieni datę owu
A mi 29 październikaa ja dopiero teraz jak to napisałaśmi wyznacza 4 listopada, ciekawe czy mi zmieni jak mi zmieni datę owu
ja patrzę bardziej na datę owu u siebie w sumie, bo mam w 10-12dc, więc mi po OM późniejsze daty wychodzą niż z owuA mi 29 października![]()
ja liczę jakoś intuicyjnie xD jakieś wieksze palmienia jak okres, ale mniejsze nie. Z reguły liczę 5-6 dnino właśnie ja mam takie 2 dni przed okresem ale też dziwne że nigdy wcześniej nie miałam
Tak w ogóle super głupie pytanie ale jak liczycie długość okresu? Że pierwszy dzień to żywa krew dopiero to wiem, ale ostatni? Jeśli mam 2 dni dużo krwi i skrzepów, później dzień takie słabsze a 4 i 5 dzień ledwo co plamienia? To okres 3 dni czy jednak 5?
ja podobnieja liczę jakoś intuicyjnie xD jakieś wieksze palmienia jak okres, ale mniejsze nie. Z reguły liczę 5-6 dni