Mrufka@@1
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niea zaczęłaś już nowy cykl?
DwuletniaNieźle , dwudniowa impreza![]()
A flo nie jest płatna?w ogóle dopiero niedawno zauważyłam że w aplikacji flo jest od razu przewidywana data porodu jeśli w obecnym cyklu się uda![]()
Opcja premium jest płatna, ale podstawowe funkcje takie jak wpisywanie tempki, sexu, objawów itd. jest darmoweA flo nie jest płatna?
U mnie tez atmosfera ostatnio licha ale to nie jest powód, ja mam wynagrodzenie złożone z podstawy+premia uznaniowa która stanowi 60-70% moich dochodów. warunków do pracy dla ciężarnej u mnie nie ma, jest bardzo zimno (na minusie) i dojście do mojego biura wymaga przejścia przez halę gdzie jeżdżą widlaki itd dlatego mój pracodawca może mnie zwolnić z obowiązku pracy z zachowaniem uposażenia ale wtedy naturalnie zabierze mi premię no bo z jakiej racji mam ją dostawać skoro mnie nie ma w pracy? A następnie macierzyński wyliczy mi się z dochodów wliczając te pomniejszone o premie. Musiałabym na głowę upaść żeby tak zrobić i stracić dziesiątki tysięcy złotychja mam w sumie podobnie, dodatkowo beznadziejna atmosfera w pracy, ciągle jakieś komisje mobbingowe (muszę zeznawać albo jako świadek, albo jako przełożona tych co skarżą i tych co są oskarżeni), zaliczyłam już nawet sprawę w sądzie. Każda pierdoła urasta do rangi ogromnego problemu. Człowiek człowiekowi wilkiem. Tylko kucie i szczucie
Ponadto praca pod ogromną presją i mijam setki ludzi każdego dnia w terminalu, którzy zapewne roznoszą setki chorób więc zrobię dokładnie tak samo jak Ty
![]()
Praca biurowa w temperaturze na minusie?U mnie tez atmosfera ostatnio licha ale to nie jest powód, ja mam wynagrodzenie złożone z podstawy+premia uznaniowa która stanowi 60-70% moich dochodów. warunków do pracy dla ciężarnej u mnie nie ma, jest bardzo zimno (na minusie) i dojście do mojego biura wymaga przejścia przez halę gdzie jeżdżą widlaki itd dlatego mój pracodawca może mnie zwolnić z obowiązku pracy z zachowaniem uposażenia ale wtedy naturalnie zabierze mi premię no bo z jakiej racji mam ją dostawać skoro mnie nie ma w pracy? A następnie macierzyński wyliczy mi się z dochodów wliczając te pomniejszone o premie. Musiałabym na głowę upaść żeby tak zrobić i stracić dziesiątki tysięcy złotychDlatego ja zasadniczo nie mam innego wyboru
![]()
Za drzwiami biura mam na minusiePraca biurowa w temperaturze na minusie?
o fajnie wiedzieć, muszę sobie flo ściągnąćOpcja premium jest płatna, ale podstawowe funkcje takie jak wpisywanie tempki, sexu, objawów itd. jest darmowe![]()
Rozumiem.Za drzwiami biura mam na minusieżeby dojść do siebie musze przejść przez dwie hale, na jednej jest -5 a na drugiej chyba -25
wyobraź sobie co się dzieje w lato, 3/4 ludzi choruje non stop.