Mrufka@@1
Fanka BB :)
Taak już jadęona odchodzi do nowej pracy, Ty na ciążowe L4, niech sobie sami to robią, proste
Czy już skończyłaś pracę i jedziesz do Rossmanna?
Na mojąNa czyje bety jeszcze dzisiaj czekamy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Taak już jadęona odchodzi do nowej pracy, Ty na ciążowe L4, niech sobie sami to robią, proste
Czy już skończyłaś pracę i jedziesz do Rossmanna?
Na mojąNa czyje bety jeszcze dzisiaj czekamy?
Za mojego męża z którym jestem chyba 13 lat (już nawet nie pamietama Wy za to dziś jesteście wdzięczne?!![]()
Ale bym zjadła takiej pomidorowej na rosole ze swiderkami… Jeżu zaraz mi jezyk do dupy ucieknieza to, że wczoraj ugotowałam sobie gar pomidorowej![]()
to teraz wyscig, co będzie pierwsze: beta czy sikaniecTaak już jadę
Na moją![]()
Mój zawałto teraz wyscig, co będzie pierwsze: beta czy sikaniec
przepowiadam, że albo wyjdziesz ze sklepu z testem i będzie beta, albo będzie jak będziesz sikać i czekać na wynikMój zawał![]()
Kurva mam calla teraz na Teamsachkuźwa zadzwońmy tam i ich opierdolmy. Wiem, @Brownie1992 dzwoń do nich
to ja go przejmę, powiedz, że zaprosiłaś kogoś kto im krótko opowie o zmianach w prawie, ja ich zajmę, a Ty zadzwoniszKurva mam calla teraz na Teamsach
Nie dam rady
Raczej zamkniesz miesiąc w nowym systemie księgowym po angielsku ze wsparciem niemieckiego supportuto ja go przejmę, powiedz, że zaprosiłaś kogoś kto im krótko opowie o zmianach w prawie, ja ich zajmę, a Ty zadzwonisz
mówię w obu tych językach, więc mogę robić za tłumaczaRaczej zamkniesz miesiąc w nowym systemie księgowym po angielsku ze wsparciem niemieckiego supportu![]()
To pierwsze odpada już jadę po syna a potem sikaćprzepowiadam, że albo wyjdziesz ze sklepu z testem i będzie beta, albo będzie jak będziesz sikać i czekać na wynik![]()