U
użytkownik 213578
Gość
No duży duży, ale chyba aż tak źle nie jestO, to bardzo duży wzrost. Ciekawe, czy bez PCOS też może rosnąć …
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No duży duży, ale chyba aż tak źle nie jestO, to bardzo duży wzrost. Ciekawe, czy bez PCOS też może rosnąć …
nie zasypiaj, bo ja nie zasnę w tej niewiedzy!No niczaraz tu usnę ....
Późno juz, spodziewałabym sie wyników jutro.No niczaraz tu usnę ....
No też bym chciała mieć potwierdzenie bo nie powiedziałam jeszcze mężowinie zasypiaj, bo ja nie zasnę w tej niewiedzy!
Niewiedzy oczywiście co do tego, czy wygrałam drinka na Kreska-Party, bo jak już ustaliliśmy pozytywny wynik to tylko formalność
Również polecam, bardzo mnie wciągnął, w jeden dzień obejrzałam całyPolecam serial Obserwator na Netflixie.
więc nie śpimy, odświeżamy!No też bym chciała mieć potwierdzenie bo nie powiedziałam jeszcze mężowia tym samym nie przeprosiłam za wczorajsze obrażenie się hehe
Diagnostyka . W poprzedniej ciąży miałam po 20 wynikPóźno juz, spodziewałabym sie wyników jutro.
Co to za labolatorium?
Z tego co wiem, to tak realnie nie da się podnieść AMH. Można jedynie próbować podnieść jakość jajeczekO, to bardzo duży wzrost. Ciekawe, czy bez PCOS też może rosnąć …