U
użytkowniczka 212
Gość
to jest wolny numerek xDszybki numerek to i tak pół godzinyno nic, będę się tym martwić jak już będę miała powód
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to jest wolny numerek xDszybki numerek to i tak pół godzinyno nic, będę się tym martwić jak już będę miała powód
![]()
ja miałam taki egzemplarz że dawało radęCoś za coś, mniemam, ze po paru miesiącach nieprzespanych nocek, zamiast poltoragodzinnego sexu docenisz szybkie numerki i resztę przeznaczysz na sen![]()
o której sikasz?ja miałam taki egzemplarz że dawało radękażdej tu z nas go życzę
zatem są szanse, może nie ogromne na długie bzykanko, ale nie traćmy nadziei, chociaż tyle nam zostało
![]()
szybki numerek to i tak pół godzinyno nic, będę się tym martwić jak już będę miała powód
![]()
Mirek przypomina mojego tatę z wygląduA propo przyjaźni naszych panów z koleżankami.
Ale teraz to jaja sobie robisz, nie?mi też w zupełności wystarczy, nie stosujemy zabawek zamiast a dodatkowo
A jeżeli chodzi o dzieci, to w sumie najbardziej się boję, że jak się pojawi dziecko, to się skonczy nasz godzinny czy półtoragodzinny seks![]()
Dokładnie!to jest wolny numerek xD
kurde, to ja nie lubię aż tak dłgiego seksuDokładnie!
Ja Was podziwiam! U nas to tak 5-10 min, czasem 15min jak mam podwójny orgazm
Mi to pasowało ale teraz zaczynam się zastanawiać czy coś nie tracę ...![]()
Dzięki za odpowiedźŻe test już powinien wyjść, ewentualnie pozna implantacja i trochę strach, czy się utrzyma
ja tak samokurde, to ja nie lubię aż tak dłgiego seksuwolę szybszy chyba
myślę, że po 1,5h to bym była poobcierana i znudzona już
![]()