Bolilol
Fanka BB :)
no ja się nie nudzę, bo się dużo dziejekurde, to ja nie lubię aż tak dłgiego seksuwolę szybszy chyba
myślę, że po 1,5h to bym była poobcierana i znudzona już
![]()
Matko boska, taki temat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no ja się nie nudzę, bo się dużo dziejekurde, to ja nie lubię aż tak dłgiego seksuwolę szybszy chyba
![]()
Spontaniczne i szybkie numerki o takkurde, to ja nie lubię aż tak dłgiego seksuwolę szybszy chyba
![]()
mi się czasem nie chce w grę wstęopną bawić tylko chce od razu do rzeczy przechodzićno ja się nie nudzę, bo się dużo dziejegra wstępna jest po prostu u nas bardzo długa, zajmujemy się sobą wzajemnie, ja zdążę dojść raz albo dwa i dopiero wtedy zaczynamy zabawy we wkładanie
Matko boska, taki temata u nas przymusowa abstynencja! Ale w sobotę już będzie mozna
![]()
Mnie się zwykle nie chcemi się czasem nie chce w grę wstęopną bawić tylko chce od razu do rzeczy przechodzić![]()
Jak tak samomi się czasem nie chce w grę wstęopną bawić tylko chce od razu do rzeczy przechodzić![]()
koło 16.30 powinnam dotrzeć do domu to będę sikaćo której sikasz?![]()
u nas też czasem zabawy dłuższeno ja się nie nudzę, bo się dużo dziejegra wstępna jest po prostu u nas bardzo długa, zajmujemy się sobą wzajemnie, ja zdążę dojść raz albo dwa i dopiero wtedy zaczynamy zabawy we wkładanie
Matko boska, taki temata u nas przymusowa abstynencja! Ale w sobotę już będzie mozna
![]()
najpierw sikanie. Potem seks.u nas też czasem zabawy dłuższeale nie zawsze, czasem i bez dajemy radę bo chyba obojgu nam się nie chce, różnie to bywa.... ale fakt temat mamy dobry aż mężowi powiedziałam żeby się szykował po pracy haha
i wiecie co ? ON BEDZIE GOTOWY mimo że będzie 16.30, syn głodny domagający się jeść ale co tam :seks ważniejszy zawsze
![]()