reklama
Pati2388
Fanka BB :)
To fakt tak dziś nagadały o tych różnych gadżetach grach wstępnych że aż mi się chceu nas też czasem zabawy dłuższeale nie zawsze, czasem i bez dajemy radę bo chyba obojgu nam się nie chce, różnie to bywa.... ale fakt temat mamy dobry aż mężowi powiedziałam żeby się szykował po pracy haha
i wiecie co ? ON BEDZIE GOTOWY mimo że będzie 16.30, syn głodny domagający się jeść ale co tam :seks ważniejszy zawsze
![]()

Mrufka@@1
Ja nie znam się na tych interpretacjach wyników więc po prostu przytulamProszę mnie wirtualnie pocieszyć
Siedzę i wyje
Mam już dość
Amen

Panda91
Ja się zupełnie, kompletnie nie znam na hormonach, tarczycach itp., wiem tylko, że współczesna medycyna jest w stanie wyprowadzić i unormować naprawdę wiele! Najważniejsze, że są wyniki i będziesz miała wizytę u specjalisty! Upadamy, podnosimy się i walczymy dalej! Na razie sobie posiedź i powyj, jeżeli to przyniesie ulgę. Ściskam mocno i jeżeli ta świadomość pomoże, to cała staraczkowa ekipa siedzi i wyje z Tobą. Na razie tyle ile potrzebujesz, a później wstajemy razemProszę mnie wirtualnie pocieszyć
Siedzę i wyje
Mam już dość
Amen
Bolilol
nie znam się na tym, ale moja przyjaciółka ma hashi i będąc od lat pod kontrolą lekarza ma antyTPO ponad tysiąc. Ostatnio pytałam ją o jej wynik, bo ktoś się zastanawiał nad tym i tam podałam jej wynik tej osoby i ona mi napisała "zapomniałam, że można mieć dwucyfrowy wynikWrzucam moje wyniki
Co tam się odjebalo to nie wiem
Za tydzień mam endokrynologa
Wyglada na to ze mam Hashimoto ?
@Lady With Cats
@Aczkolwiek@to_na_pralkę
Pozwoliłam sobie Was oznaczyć

Kaala
Człowiek się stara ile może , rezygnuje z wszystkiego i ciagle coś….Ja się zupełnie, kompletnie nie znam na hormonach, tarczycach itp., wiem tylko, że współczesna medycyna jest w stanie wyprowadzić i unormować naprawdę wiele! Najważniejsze, że są wyniki i będziesz miała wizytę u specjalisty! Upadamy, podnosimy się i walczymy dalej! Na razie sobie posiedź i powyj, jeżeli to przyniesie ulgę. Ściskam mocno i jeżeli ta świadomość pomoże, to cała staraczkowa ekipa siedzi i wyje z Tobą. Na razie tyle ile potrzebujesz, a później wstajemy razem![]()
Ja mam okres dlatego będę sobie płakać.
Dziękuje za wsparcie

G
guest-1716035268
Gość
ej nie płacz nie ma powodu serio do płaczu ja się znam na tym bo sama pierwszy raz robiłam te badania w ubiegłym roku ale wydaje mi się że nie jest wcale tak źle jak zakładasz serio, przytulam !Proszę mnie wirtualnie pocieszyć
Siedzę i wyje
Mam już dość
Amen

Kaala
Ja podczas okresu jestem bardzo wrażliwa i wyje z byle powodu . Ale to i tak nie zmienia faktu ze już mam dość . Chodzenia po lekarzach.ej nie płacz nie ma powodu serio do płaczu ja się znam na tym bo sama pierwszy raz robiłam te badania w ubiegłym roku ale wydaje mi się że nie jest wcale tak źle jak zakładasz serio, przytulam !![]()
Licze ze ta endokrynolog będzie super
reklama
G
guest-1716035268
Gość
racja i potem człowiek siedzi i nogami przebiera a nawet płodnych nie maTo fakt tak dziś nagadały o tych różnych gadżetach grach wstępnych że aż mi się chcea tu chłopa ni ma bo jeszcze w pracy
![]()

Podziel się: