MARLENA863
Fanka BB :)
Dziewczyny u mnie dzisiaj 17 dzień cyklu ,endometrium prawie 10mm ,2 pęcherzyki po 20 mm, i dzisiaj dostałam zastrzyk eutrig 10000 i od dzisiaj acard a od soboty 3x1 duphaston trzymajcie kciuki
️
️
️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powodzenia! A jak często chodzisz na monitoring?Dziewczyny u mnie dzisiaj 17 dzień cyklu ,endometrium prawie 10mm ,2 pęcherzyki po 20 mm, i dzisiaj dostałam zastrzyk eutrig 10000 i od dzisiaj acard a od soboty 3x1 duphaston trzymajcie kciuki️
️
️
Zupełnie nie ma przyrostu bety. Na tym etapie nie da się tego ratować. Można tylko kontrolować czy rośnie czy spada. Raczej nie ma też sensu jechać do szpitala jeśli nic się nie dzieje.Dziewczyny czy jeśli beta wynosiła 19.5 a progesteron 19.7 po dwóch dobach beta 23.5 a progesteron 14.9 czy jest szansa ratować ciążę? Gdzie najlepiej się udać czy szpital mi pomoze
Zupełnie nie ma przyrostu bety. Na tym etapie nie da się tego ratować. Można tylko kontrolować czy rośnie czy spada. Raczej nie ma też sensu jechać do szpitala jeśli nic się nie dzieje.
@Zazuu może Ty coś więcej mądrego napiszesz?
Dziewczyny czy jeśli beta wynosiła 19.5 a progesteron 19.7 po dwóch dobach beta 23.5 a progesteron 14.9 czy jest szansa ratować ciążę? Gdzie najlepiej się udać czy szpital mi pomoze
Najgorsze jest to czekanie za chwilę mam poradę czat żeby dostać nast skierowanie na betę jutro będę powtarzać morze łez wylanych. A myślicie że przy tak malutkiej przecie jest możliwość pozamacicznej?
A Ty bierzesz jakiś progesteron - lek? Albo w ogóle jakieś leki od ginekologa?Najgorsze jest to czekanie za chwilę mam poradę czat żeby dostać nast skierowanie na betę jutro będę powtarzać morze łez wylanych. A myślicie że przy tak malutkiej przecie jest możliwość pozamacicznej?