lady_in_blue
Fanka BB :)
Jeśli to tylko biochem to powinno wyglądać jak miesiączka. :-(Zero leków od ginekologa nigdy nie miałam problemu z ciążą teraz się zastanawiam kiedy będzie krwawienie i jak oni bedzie wyglądało
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli to tylko biochem to powinno wyglądać jak miesiączka. :-(Zero leków od ginekologa nigdy nie miałam problemu z ciążą teraz się zastanawiam kiedy będzie krwawienie i jak oni bedzie wyglądało
Już więcej nie robię testów ani bety przed miesiączką. To za dużo kosztuje już lepiej uzbroić się w cierpliwość i przeżywać każdy dzień do miesiączki niż to co teraz mam na glowie
No w tym przypadku akurat lepiej wiedzieć i kontrolować czy spadnie. Plus nawracające biochemy (gdyby to się powtarzało) są wskazaniem do dalszej diagnostyki. Więc też w tym kontekście lepiej wiedzieć.Już więcej nie robię testów ani bety przed miesiączką. To za dużo kosztuje już lepiej uzbroić się w cierpliwość i przeżywać każdy dzień do miesiączki niż to co teraz mam na glowie
Czy ja mogę tutaj z wami zostać na dalsze starania?
Moim zdaniem w takich sytuacjach jednak lepiej iść na tę betę i widzieć, czy to był biochem czy po prostu oszukany test (a to się wcale rzadko nie zdarza). Nawracające biochemy to jest podstawa do konkretnej diagostyki.Ogólnie już miałam taki przypadek przed ciążą że miałam przed miesiączką test pozytywny i przyszedł okres ale wtedy byłam pewna że to być może była fabryczna druga kreska