U
użytkowniczka 212
Gość
Czy ktoś mi może powiedzieć jak się najeść? Od kilku dni jest to niewyoknalne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nic :/ 16dc, ale u mnie trzy ostatnie cykle była owu w 30-35dc, jedynie poprzedni cykl miałam jak człowiek czyli owu w 16dc i cykl długości 29 dni. Także jeszcze jest szansa że coś ruszy, wiadomo dobre i to ale wkurzają mnie te długie cyklemogę Cię wrzucić na pauzującyzupełnie nic ciekawego nie było? Który jesteś dc?
Ja tam jem od weekendu prawie cały czas. I nadal jestem niedojedzona, a jednocześnie mam bebzon pożarciowy.Czy ktoś mi może powiedzieć jak się najeść? Od kilku dni jest to niewyoknalne.
już sobie fachowy segregator z teczkami zrobiłamna te, na które nie odpowiesz będziesz musiała odpowiedzieć w gabinecieja myslalam, ze sobie uzupełnię po wizycie, ale okazalo sie, ze juz mi zabrali dostep do tych ankiet, bo to jest tylko do pierwszej wizyty. warto tez pozalaczac wyniki tam gdzie sie da, zeby mieli podglad to nie bedziesz musiala targac wszystkiego ze soba za kazdym razem
![]()
Ja mam tak od 6 latCzy ktoś mi może powiedzieć jak się najeść? Od kilku dni jest to niewyoknalne.
w ciągu najbliższych dwóch dni spędzę 15h w pociągu, z góry przepraszam za spamNie no... wtedy musiałybyśmy pisać średnio 94 strony dziennie do końca miesiąca.
Licząc, że na stronie jest 10 postów to daje 940 posty dziennie. 39 postów na godzinę. Post co 1,5 minuty.
Mam nadzieję, że tak się nie stanie, bo wtedy na bank nie nadrobię.
więcej pić!Czy ktoś mi może powiedzieć jak się najeść? Od kilku dni jest to niewyoknalne.
Tylko nie traktuj moich kalkulacji jako wyzwaniaw ciągu najbliższych dwóch dni spędzę 15h w pociągu, z góry przepraszam za spam![]()
masz na myśli proseko, które dostałam dziś w pracy?więcej pić!![]()
Proszę mnie wirtualnie pocieszyć
Siedzę i wyje
Mam już dość
Amen