U
użytkowniczka 212
Gość
no wiem o tym, ale jestem leniem obrzydliwym i nigdy nie chce mi sie och umyć, wiec myje je pod prysznicem jak cała się kąpie i ide spaćnie spij w mokrych, bo sie niszczá![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no wiem o tym, ale jestem leniem obrzydliwym i nigdy nie chce mi sie och umyć, wiec myje je pod prysznicem jak cała się kąpie i ide spaćnie spij w mokrych, bo sie niszczá![]()
U mnie na odwrót. Start zawsze może, wystarczy mu lekko trącnąć kule. Że mną gorzej....Wiesz @Bolilol z jednej strony ja rozumiem, że kobieta zawsze "może", a facet niekoniecznie, ale kurde, można się zmobilizować, wiem, że fajniej jest jak wychodzi to na spontanie i bez spiny, ale nie zawsze się tak da....
i o to chodziło!ej rozesmiałam się na głos![]()
weź co ja poczne jak już po testowaniachspokojnie, najpóźniej 20.02 już mi faza na dwójki przejdzie![]()
trącnąć kulę xD lejeeeeeU mnie na odwrót. Start zawsze może, wystarczy mu lekko trącnąć kule. Że mną gorzej....
u mnie za kazdym razem niedosuszenie wlosow powoduje atak zatok.A ja myję rano i czasami z takimi lekko mokrymi jeszcze wychodzę z domu. Jak umyję wieczorem to rano mam mehehehe na głowie. Nie wiem co gorsze![]()
Jezu mam to samo. Nie cierpię myć włosów!no wiem o tym, ale jestem leniem obrzydliwym i nigdy nie chce mi sie och umyć, wiec myje je pod prysznicem jak cała się kąpie i ide spać![]()
A ile Stary ma lat?U mnie na odwrót. Start zawsze może, wystarczy mu lekko trącnąć kule. Że mną gorzej....
O, ja też!!!Jezu mam to samo. Nie cierpię myć włosów!
U mnie na odwrót. Start zawsze może, wystarczy mu lekko trącnąć kule. Że mną gorzej....