Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak często myjesz włosy? Długie?Ja też! I przyznam szczerze, że ktoś kto wymyślił suchy szampon powinien dostać nagrodę Nobla![]()
a to mi właśnie nie pasi i do tego muszę myć włosy codziennie. Chyba, ze mam home office to czasem sobie daruje. A po suchym szmponie włosy są brudne ale jest to ukryte i ja nie mogę znieść tej świadomościJa też! I przyznam szczerze, że ktoś kto wymyślił suchy szampon powinien dostać nagrodę Nobla![]()
Uchyl rąbka tajemnicy.Wzięłam się za wypełnianie ankiet do Bociana, o mamoooo, ile pytań!![]()
To my opanowaliśmy figury wannowe xDtakczęsto idziemy się kąpać a lądujemy w wyrze xD
To ja już wolę tego pierwszegoJa nie lubię, poza takimi o smaku słonego karmelu albo czekolady
![]()
Ja już nic dzisiaj do ust nie wkładam poza jeszcze budyniem, który przecież trzeba zjeść skoro zrobiony.
ja mam problem w płodne - chcieć chcę, ale mam problem z dojściem. W tym miesiącu jakiś cud nastąpiłU mnie na odwrót. Start zawsze może, wystarczy mu lekko trącnąć kule. Że mną gorzej....
zazdroszczę!Celebrowałam
![]()