Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też, ale nie w czasie, kiedy mamy jakieś spiny albo coś do załatwienia wspólniea Ona widocznie ma inne planyżeby zaraz nie wyszło, że wychodzenie osobno to jakieś przestępstwo bo ja np. często praktykuję i mój mąż jest z tym ok.
Nie przyznam się endo, ze brałam co drugi dzień półtorej dawki letroxu żeby przyspieszyć procesgratulacje!!
Tak, one mierzą poziom hormonu Lh, on nie pojawia się wyłącznie w czasie owulacji, mamy go cały czas, jedynie przed owulacja następuje jego maksymalny skok, to właśnie jest pik i wtedy testy wychodzą pozytywne.Szybkie pytanie, takie testy owulacyjne to wychodzą chyba nawet bardzo długo przed owu albo nawet w cyklu bezowulacyjnym? Pierwszy raz w życiu robiłam i się nie znam :d wiem że na pewno negatywny.
No ja takim opijałam ciążę na szczycie Śnieżki we wrześniu 2021 . Ale tam na szczycie to wszystko było pyszneAle czy pijalny? Tutaj próbowałam czerwonych bezalkoholowych to ohyda, ohyda, ohyda![]()
Mi w ciąży było niedobrze przez całych 9 miesięcy i nic mi nie smakowało, ale czerwone wino za mną chodziłoNo ja takim opijałam ciążę na szczycie Śnieżki we wrześniu 2021 . Ale tam na szczycie to wszystko było pyszne![]()