U
użytkowniczka 212
Gość
Jezu te o keto i dietach, a ja jem biały chleb z serowym dipem do naczosów...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdyby nie to ze muszę być na diecie to pewnie piłabym drineczka i jadła pickeJezu te o keto i dietach, a ja jem biały chleb z serowym dipem do naczosów...
Mój stary tez choryTak jak Wam mówiłam, mój Starzec ma 37,8. Jest biedny bardzo, jak przyjechałam do domu to jak byłam jeszcze w garażu to dostałam wiadomosć głosową na msg 'Żonka, Żonka chodź". A jak weszłam do domu to przyszedł do mnie do przedpokoju i "I need You" i się przytuliłrozkoszny, chory chłop
A jak wygląda takie odrobaczanie?Kiedyś wrzucalam takie filmiki na temat niepłodności i różnych chorób ginekologicznych jak Np pcos i endomenda.
I jutro zaczynam odrobaczanie
Bardzo jestem ciekawa czy faktycznie coś we mnie siedzi ( według biorezonansu mam sporo). Przeszłam już jedna kuracje odrobaczajaca ale nie ta metoda.
Będę Wam jutro pisać czy działa czy nie![]()
Nie chce mi się pisać wiec wrzucę filmikA jak wygląda takie odrobaczanie?
też ostatnio czytałam o tym!Nie chce mi się pisać wiec wrzucę filmik
Jutro zaczynam . Wiec powiem Wam jak byłoteż ostatnio czytałam o tym!
ja po biochemie to tak sobie żyłam normalnie, myślałam, ze nawet to na mnie wrażenia nie zrobiło. Aż w pewnym momencie, tak z 2 tygodnie po tym, siekło i przyszło. Musiałam się z tym zmierzyć, a nie było to łatwe.Ja po treningu. Zamiast zjeść normalny posiłek pije wino i będą tosty… mam nadzieje, ze normalnie zasnę dziś.
Ale ta ciąża biochemiczna z zaskoku rozje…bała mi głowę i wszystko. Już sobie normalnie żyłam, godziłam się na życie bez dzieci, a teraz tak wszystko we mnie odżyło i tak to bolimoże tez przeżywam jeszcze stratę,