lady_in_blue
Fanka BB :)
Moja Mandarynka ma 2.36cm, machała dzisiaj do nas rączkami na USG (mamy fotkę!) - nawet mój mąż miał minę
Zaczynam 10tc (9+0), następna wizyta za 4 tygodnie, w międzyczasie badania prenatalne :-).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja Mandarynka ma 2.36cm, machała dzisiaj do nas rączkami na USG (mamy fotkę!) - nawet mój mąż miał minę
Ale to musi być wspaniały widok a uczucie pewnie nie do opisaniaMoja Mandarynka ma 2.36cm, machała dzisiaj do nas rączkami na USG (mamy fotkę!) - nawet mój mąż miał minę. Słyszeliśmy serduszko. Wiek ciąży z USG zgodny z tym rzeczywistym. Wygląda na to, że wszystko jest dobrze.
Zaczynam 10tc (9+0), następna wizyta za 4 tygodnie, w międzyczasie badania prenatalne :-).
CudownieMoja Mandarynka ma 2.36cm, machała dzisiaj do nas rączkami na USG (mamy fotkę!) - nawet mój mąż miał minę. Słyszeliśmy serduszko. Wiek ciąży z USG zgodny z tym rzeczywistym. Wygląda na to, że wszystko jest dobrze.
Ty ale zajebisty ten test że tak mówi datę i nieraz godzinęPatrzę zdjęcia się nie dodały... Taka sytuacja...![]()
Wypadek przy pracy 100% płatneW końcu będę mieć czas na forumWysiadałam z radiowozu, jak się wyjebałam! No… także ten… aby lampkę wina można w ręce utrzymać
![]()
Także pozdrawiam z eLQuattro
![]()
złamana?W końcu będę mieć czas na forumWysiadałam z radiowozu, jak się wyjebałam! No… także ten… aby lampkę wina można w ręce utrzymać
![]()
Także pozdrawiam z eLQuattro
![]()