Owulacja
Fanka BB :)
Myślisz, że całowała ziemię po wyjściu z radiowozu, jak kiedyś papież po wyjściu z samolotu?złamana?
Jak Twoje usta? ;>
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślisz, że całowała ziemię po wyjściu z radiowozu, jak kiedyś papież po wyjściu z samolotu?złamana?
Jak Twoje usta? ;>
A Ty co tak wszystkich zaczepiasz, dojechałaś już?@Brownie1992 czy Ty żyjesz czy Cię zapracowali na śmierć?
ja za podarowanie mi eLQuatro bym całowała...Myślisz, że całowała ziemię po wyjściu z radiowozu, jak kiedyś papież po wyjściu z samolotu?![]()
martwię się!A Ty co tak wszystkich zaczepiasz, dojechałaś już?![]()
Moje usta jeszcze chwilka i będą idealne, jeszcze są w stanie USZCZELKIzłamana?
Jak Twoje usta? ;>
Tez bym coś zjadła xD w mojej podhalańskiej dziurze wszystko zamknięte jużW ogóle to jestem głodna, ale nie mam co jeść, a o tej porze już nic nie zamówię. Kiedyś zostanę porządną panią domu, obiecuję!
długo Ci to się będzie zrastać?Moje usta jeszcze chwilka i będą idealne, jeszcze są w stanie USZCZELKIa złamana kość łódeczkowata nadgarstka
![]()
Poślizgnęłam się i se siadłamMyślisz, że całowała ziemię po wyjściu z radiowozu, jak kiedyś papież po wyjściu z samolotu?![]()
W środę kolejne rtg żeby zobaczyć czy się zrasta czy trzeba jakieś zespolenie robić bo to ponoć paskudna kostka do łamaniadługo Ci to się będzie zrastać?