• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kłucie sormu?

• Starter tematu Starter tematu guest-1681834848
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
G

guest-1681834848

Gość
Cześć zaczynam teraz 6 tydzień ciąży i od wczoraj mam dziwne kłucia ( uczucie wbijania szpilki) nie potrafię tego dokładnie zlokalizować coś pomiędzy wargami sromowymi, przedsionkiem pochwy, łechtaczki albo cewki moczowej. Z oddawaniem moczu nie mam problemów tylko właśnie podczas parcia kłuje mnie jakby cewka moczowa. Podczas leżenia czy chodzenia też to odczuwam. Oprócz tego nic mnie nie boli nie szczypie nie swędzi. Jest powód do niepokoju czy to przez rozciąganie się wszystkiego ? Lekarza mam dopiero na 1 marca bo nie ma wcześniej terminów

reklama
Ja bym dla spokoju poszła prywatnie na badanie ogólne moczu, koszt ok 17 zł, ewentulanie do tego posiew ( w diagnostyce nie piszą, czy są bakterie, kiedy miałam wzytsko ok w badaniu moczu, a się okazało, ze jest e.coli).

Cześć zaczynam teraz 6 tydzień ciąży i od wczoraj mam dziwne kłucia ( uczucie wbijania szpilki) nie potrafię tego dokładnie zlokalizować coś pomiędzy wargami sromowymi, przedsionkiem pochwy, łechtaczki albo cewki moczowej. Z oddawaniem moczu nie mam problemów tylko właśnie podczas parcia kłuje mnie jakby cewka moczowa. Podczas leżenia czy chodzenia też to odczuwam. Oprócz tego nic mnie nie boli nie szczypie nie swędzi. Jest powód do niepokoju czy to przez rozciąganie się wszystkiego ? Lekarza mam dopiero na 1 marca bo nie ma wcześniej terminów
A wspolzylas ostatnio ? Ja w tym okresie ciazy mialam takie uczucie wlasnie po stosunku . Trzymalo mnie ze 2 dni . Ale badanie moczu tez dobrze dobrze zrobic

Może być zapalenie pęcherza. Zbadaj sobie mocz w labo, ale poczytaj najpierw jak go prawidłowo pobrać (jałowy kubeczek, podmycie, drugi sik itp.). Takie kłucia powinny być do sprawdzenia, może to jakiś znak ze strony szyjki? W każdym razie, infekcje są częste ale bywają też bardzo groźne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry