hachette
Fanka BB :)
Pamiętaj, ze pregna ma już w sobie 2000j wiec w sumie bierzesz 4000jDoradźcie mi, proszę, biorę Pregna Start i witaminę D3 2000 j.m. jakie jeszcze suplementy i w jakiej ilości dobrze było by brać?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pamiętaj, ze pregna ma już w sobie 2000j wiec w sumie bierzesz 4000jDoradźcie mi, proszę, biorę Pregna Start i witaminę D3 2000 j.m. jakie jeszcze suplementy i w jakiej ilości dobrze było by brać?
chcę już tam być!
Ja szczerze mówiąc to mam nadzieje, ze moja wizyta w zardzewiałej komnacie wystarczy na ten miesiąc
Ja też! Już mnie męczą bóle jajników od 4 dnichcę już tam być!![]()
O 13 najpóźniej bhcg, a progesteron późnym popołudniem. Dam znakasuper, to daj znać koniecznie o której będą wyniki i będziemy czekać na nie z Tobąchoć z taką krecha to nie ma wątpliwości, jaki ten wynik będzie
![]()
Ja też! Już mnie męczą bóle jajników od 4 dni![]()
No a może tym razem to cionszMnie od owulacji męczy ból jajników a dzisiaj jeszcze spadek temp i miałam na spacerze taki kilkusekundowy mocny ból w macicy. Oczywiście pierwsza myśl „a może to zagnieżdżenie” ale pewnie nie. Każdy nowy objaw człowiek próbuje przypisać ciąży![]()
Pójdę to sprawdzić, a bierzesz coś jeszcze z suplementów poza tym?Pamiętaj, ze pregna ma już w sobie 2000j wiec w sumie bierzesz 4000jwarto raz na 2-3mce zrobić badanie poziomu Wit D zeby sprawdzić poziom ja biorę pregne + Wit D 4000 i jestem w dolnej granicy wyniku optymalnego, ale to trzeba kontrolować.