Justynka28
Fanka BB :)
ja też nieA ja nie widzę stopek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też nieA ja nie widzę stopek.
specjalnie w odpowiedzi na to wezwanie, pierwszy raz odpaliłam forum na kompie, przeczytałam wszystkie stopki i ustawiłam swoją (na telefonie ich nie widać)Dziewczyny, taka ładna frekwencja z odpowiadaniem na post @kicikocia !
Bierzcie ze mnie przykład i ustawcie sygnaturkę![]()
Obróciłam ekran, nie widzę, na komputerze również. Appki nie mam, jest choooyowaŻeby widzieć stopki musicie wejść albo przez kompa, albo obrócić ekran telefonu. W apce nie widać w ogóle![]()
hej, opowiesz coś więcej o sobie? O które dziecko się staracie, ile się staracie?Hej dziewczyny :-)
Jestem tutaj nowa. Za wszystkie bardzo trzymam kciuki.
Ja ide jutro do lekarza i okaże się czy coś pękło czy się zatrzymało. Trzymajcie kciuki![]()
jasne oczywiściehej, opowiesz coś więcej o sobie? O które dziecko się staracie, ile się staracie?![]()
to w takim razie trzymamy kciuki, żeby gin miał dla Ciebie jutro dobre wiadomościjasne oczywiście
Mam juz córeczkę 2,5 letnią bez problemów z ciąża. Teraz staramy sie o drugie 6 miesięcy na stymulacji clostilbegytem, a teraz lametta. Rosną ale np. na 14 albo 15 cm się zatrzymująmam niby pcos ale tylko AMH 8 reszta wyników bardzo dobra.