hachette
Fanka BB :)
Teraz czekam +/- godzinę na wyniki, wchodzę do gabinetu i na podstawie wyników pani doktor rozpisze mi stymulacjęto jaki teraz plan działania, jak to będzie wyglądać po kolei?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz czekam +/- godzinę na wyniki, wchodzę do gabinetu i na podstawie wyników pani doktor rozpisze mi stymulacjęto jaki teraz plan działania, jak to będzie wyglądać po kolei?
jaram się Twoim cierpieniem, bo na koniec będzie w brzuchu mały groszek!Ja już dziabnięta, czekamZobacz załącznik 1495308
położna powiedziała, ze teraz na każdej wizycie będziemy pobierać krew
Żeby nie było zbyt kolorowo, to u nas wywaliło system i nie działają kompykażdy biega jak poparzony żeby to naprawić, techników czterech co najmniej
uprzedzono mnie, ze paragon w związku z tym dostanę na następnej wizycie a wyniki badań mogą pojawić się na panelu z opóźnieniem.
Hej kochanejestem tu nowa, za mną już 16cs, wczoraj 12dpo test negatywny. Liczyłam na inny wynik ponieważ jestem po wycięciu polipów i antybiotykoterapii na zapalenie endometrium
czy któraś z Was jest po podobnych przejściach jak to zapalenie, nie wiem czy są się to wyleczyć i zajść naturalnie w ciąże
Jaaaa jestem po antybiotykoterapii na zapalenie endometrium i póki co mam jakieś dziwne plamienia od czwartku. Dziś 12dpo (ale tylko według obserwacji i kalendarza). No i nie udało mi się zajść w ciażę naturalnie, ale 2 tyg temu skończyłam antybiotykiHej kochanejestem tu nowa, za mną już 16cs, wczoraj 12dpo test negatywny. Liczyłam na inny wynik ponieważ jestem po wycięciu polipów i antybiotykoterapii na zapalenie endometrium
czy któraś z Was jest po podobnych przejściach jak to zapalenie, nie wiem czy są się to wyleczyć i zajść naturalnie w ciąże
wyszłam z założenia, że awanturę zawsze zdążę zrobićDzięki! Vila, strasznie go lubiębył niedrogi i jest dobrej jakości, czyli tak jak lubię najbardziej
Pięknie, dyplomatycznie ich zaorałas![]()
przez ostatnie 4 lata spuściłam chyba z 5 litrow krwi, wiec to już na mnie nie robi wrażenia, chociaż żyła zaczyna mi się już zapadać jak emerytowijaram się Twoim cierpieniem, bo na koniec będzie w brzuchu mały groszek!
no to czekamy z Tobą!Teraz czekam +/- godzinę na wyniki, wchodzę do gabinetu i na podstawie wyników pani doktor rozpisze mi stymulacjęa co dalej to będę widziała po wizycie dopiero
![]()
To dokładnie tak samo jak jaJaaaa jestem po antybiotykoterapii na zapalenie endometrium i póki co mam jakieś dziwne plamienia od czwartku. Dziś 12dpo (ale tylko według obserwacji i kalendarza). No i nie udało mi się zajść w ciażę naturalnie, ale 2 tyg temu skończyłam antybiotyki![]()
Byłoby super!O ranyyyyyy tak bardzo bym chciała mieć transfer w tym samym terminie co Ty
![]()
ja na nic już nie liczę, ale się mną nie przejmuj, bo mam jakiś negatywTo dokładnie tak samo jak jaliczę ze jak nie ten to kolejny cykl będzie owocny