Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Ja za każdym razem jak to oglądam to rechocze. Już teraz rozumiesz, dlaczego musisz dorzucić obiadki do zamrażalnika. Inaczej klinika samotnego seruleżę i kwiczę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja za każdym razem jak to oglądam to rechocze. Już teraz rozumiesz, dlaczego musisz dorzucić obiadki do zamrażalnika. Inaczej klinika samotnego seruleżę i kwiczę![]()
Aaa Oki to wiele wyjaśniąmój mąż ma nietolerancję laktozy. I znalazł sobie ser żółty taki, jaki mu pasuje (nie wdaje się w dyskusje o tym, że ser żółty co do zasady nie ma laktozy). I kupował go w makro, w takim bloku po 3kg, kroilismy na 3-4 kostki i mrozilismy (mamy krajalnice, więc ser w kostkach to nie problem
). Ale z jakiegoś powodu już nie ma dostępnego w innym opakowaniu niż 12kg. Więc kupuje 12kg i mamy na pol roku
![]()
Ogólnie od dzisiaj jem ryby. I wszystko na co tylko mam ochotę. Tylko akurat nie mam śledzi w domu.a jesz śledzie? Bo śledzie z dżemem muszą być wyczuwalne nawet z covidem!
ser zajmuje dwie szuflady z trzech w zamrażalnikuJa za każdym razem jak to oglądam to rechocze. Już teraz rozumiesz, dlaczego musisz dorzucić obiadki do zamrażalnika. Inaczej klinika samotnego seru![]()
Ja od razu się poddałam i kupiłam zamrażalnik, który wstawiłam do spiżarniser zajmuje dwie szuflady z trzech w zamrażalniku![]()
my mamy taką mikro spiżarnie, mąż od razu wiedział, że na obiady nie ma co liczyćJa od razu się poddałam i kupiłam zamrażalnik, który wstawiłam do spiżarni![]()
Tez mam mikro, pół spiżarni zajmuje zamrażalnikmy mamy taką mikro spiżarnie, mąż od razu wiedział, że na obiady nie ma co liczyć![]()
a czujesz musztardę? Bo taka kanapka z musztarda i jalapenio to moja ulubionaOgólnie od dzisiaj jem ryby. I wszystko na co tylko mam ochotę. Tylko akurat nie mam śledzi w domu.