Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
I już sobie furtkę bezpieczeństwa zostawia noObiecuję, jak boga kocham(czyli wiadomo, że pewnie przełożysz nie raz przez kolano;-p)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I już sobie furtkę bezpieczeństwa zostawia noObiecuję, jak boga kocham(czyli wiadomo, że pewnie przełożysz nie raz przez kolano;-p)
Ja to o której bym miała nie wstać, to w roboczodzień w łóżku tak około 23:15.Ej, o której się chodzi spać jak trzeba o 6 wstać obiad gotować?
spokojnie, właśnie doszłam do wniosku, że w sumie ta wizja mnie kręci, mogę @Nasturtium przekładać przez kolanoI już sobie furtkę bezpieczeństwa zostawia no![]()
No, a jakI już sobie furtkę bezpieczeństwa zostawia no![]()
Miałam właśnie napisać, że generalnie ja to lubięspokojnie, właśnie doszłam do wniosku, że w sumie ta wizja mnie kręci, mogę @Nasturtium przekładać przez kolano![]()
ja właśnie też lubię być przekładana, ale coś kuszącego jest też w przekładaniu, więc pilnuj sięMiałam właśnie napisać, że generalnie ja to lubię, także no......;-p
Całuje i przytulamWiem, że masz racje, i tu kropka, jedna. Prawda jest taka, że ja na chwilę się "rozwalam", ale zawsze potem przychodzi mobilizacja. Tak, czy inaczej, bardzo Wam dziękuję za postawienie mnie do pionu, nie wyobrażam sobie gdybym miała teraz żyć z tymi moimi rozkminami bez Was
„Tez lubię być przekładana” co Ty biszkopt?ja właśnie też lubię być przekładana, ale coś kuszącego jest też w przekładaniu, więc pilnuj się![]()
Lubię, głaskanie to tylko po główce, dobrze trafiłaśCałuje i przytulami głaszcze po główce, jeśli lubisz
Jesteśmy tu dla siebie wspólnie, żeby się stawiać do pionu, dawac sobie wirtualnie po twarzy, wspierać i pocieszać, wiec korzystaj![]()