U
użytkowniczka 212
Gość
Boże jak mnie to boli!!! Jeśli poród boli tak tylko 1000x bardziej to ja sie jeszcze zastanowie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to zalezy: czy chcesz mnie wysmarować kremem malinowym?„Tez lubię być przekładana” co Ty biszkopt?![]()
A ja pomyslałam o takich waflach przekładanych kremem. Nie zjadłabym akurat, ale jakoś tak mi do głowy przyszły.„Tez lubię być przekładana” co Ty biszkopt?![]()
przemysl to, weź pomelo, przyłóż gdzie trzeba, zastanów sięBoże jak mnie to boli!!! Jeśli poród boli tak tylko 1000x bardziej to ja sie jeszcze zastanowie
Ja „cwaniara”, co znieczulenia nie bierze do kanałowego i sama by sobie krew pobierała myślałam, ze luzik ogarnę. Jak przychodził skurcz, wpadałam w atak paniki (choć nigdy wcześniej absolutnie nie miałam ataku paniki i później tez nie)Boże jak mnie to boli!!! Jeśli poród boli tak tylko 1000x bardziej to ja sie jeszcze zastanowie
Idziemy w zły zaułekto zalezy: czy chcesz mnie wysmarować kremem malinowym?![]()
nie zachęcaszJa „cwaniara”, co znieczulenia nie bierze do kanałowego i sama by sobie krew pobierała myślałam, ze luzik ogarnę. Jak przychodził skurcz, wpadałam w atak paniki (choć nigdy wcześniej absolutnie nie miałam ataku paniki i później tez nie)także no, do momentu aż mi dziecko nie skończyło 4 lata, nie chciałam słyszeć o następnym porodzie. I słysząc ciaza widziałam oczami wyłącznie poród
![]()
Taaa porównaj cytrynę z arbuzemprzemysl to, weź pomelo, przyłóż gdzie trzeba, zastanów się![]()
Dla mnie to nie był jakiś mega straszny bólnie zachęcasz![]()
Pamiętajmy, że cierpienie uszlachetnia, także życzę każdej z nas bolesnego porodu!nie zachęcasz![]()