Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Ktoś miał fantazje i ten nos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ktoś miał fantazje i ten nos
Od jutra rozciągam nos. W ogóle przypomniała mi się gastroskopia przez nos, która miała być soft opcją dla tej przez przełyk, a dla mnie była opcją 10000% bardziej hard.Nie kombinujjak pięść. Zaciśnij i porównaj
![]()
teraz nie wiem czy mówisz o porodzie, czy preferencjach seksualnych, gubię się w tym wątku!Nie kombinujjak pięść. Zaciśnij i porównaj
![]()
I te waryKtoś miał fantazje i ten nos![]()
Gardło miało być, przełyk to jest badany, oczywiścieOd jutra rozciągam nos. W ogóle przypomniała mi się gastroskopia przez nos, która miała być soft opcją dla tej przez przełyk, a dla mnie była opcją 10000% bardziej hard.
Głodnemu chleb na myśliteraz nie wiem czy mówisz o porodzie, czy preferencjach seksualnych, gubię się w tym wątku!
Powiedziałabym, że najedzonemu często też, zwłaszcza jeśli posiłek smakował.Głodnemu chleb na myśli![]()
ja nie muszę, bo mam okres xD
Teraz naprawdę o jedzeniu? Czy jednak nie? @Bolilol tez się gubięPowiedziałabym, że najedzonemu często też, zwłaszcza jeśli posiłek smakował.