Wika.00
Fanka BB :)
Ja przy okresie mam takie skurcze ze myśle ze umrę .
Tak bóle przy endometriozie są podobne do bólów porodowych . Wiec możliwe ze wiem co czuja kobiety które rodzą i ***** współczuje![]()
To jesteśmy w tym razem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja przy okresie mam takie skurcze ze myśle ze umrę .
Tak bóle przy endometriozie są podobne do bólów porodowych . Wiec możliwe ze wiem co czuja kobiety które rodzą i ***** współczuje![]()
My endokobietki mamy wstęp do tego co nas czeka przy porodzieTo jesteśmy w tym razem![]()
My endokobietki mamy wstęp do tego co nas czeka przy porodzie![]()
TakCzy to jest test wondfo? Bo jeśli tak to niestety na nich bardzo często wychodzą fałszywe kreski
Ogólnie to, że nie masz śluzu na zewnątrz to nie jest problem, on czesto może być w środku i go nie widaćDziewczyny, a jak to jest z tym śluzem płodnym, bo ja nie widzę u siebie typowo płodnego śluzu (jak białko jajka) przez dłuższy czas.
Zawsze jest on wodnisty lekko biały, takiego typowo płodnego są małe ilości.
Czy to źle?
Jak powtorzysz po 48h i bedzie przyrost - to na pewno nie zastrzyk.DziękujeMyślałam o becie ale czy to nie jest tak że ona też może być fałszywie pozytywna?
![]()
Przy endo niewskazane , ale czasami trzeba i taka opcje wybracChyba wybiorę opcje „wydobyciny”![]()
Ładny progesteron.Mam wyniki... i się teraz zastanawiam co zrobić z moim TSH![]()